Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
0 3 minute o săptămână
  • SuperLiga: Dinamo – Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad – Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Panagiotis Tachtsidis nu l-a menajat, pe Adrian Mutu, după Universitatea Craiova – CFR Cluj: ”Pentru mine nu are caracter”

Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocașul celor de la CFR Cluj, a lansat un atac dur la adresa lui Adrian Mutu (45 de ani), fostul antrenor al grupării din Gruia, după meciul cu Universitatea Craiova.

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după 0-4 în Cupa României pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara, iar grecul l-a ”taxat” pe ”Briliant”. Antrenorul nu a avut cel mai prietenos discurs la adresa lui Tachtsidis în momentul plecării de la ardeleni.

Să fiu sincer, cred că meritam victoria şi cred că meritam cele trei puncte.

Văd că se vorbeşte mult despre mine, nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu, ştiu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0 (n.r. contra Corvinului), a lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă.

Toţi au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci şi le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Panagiotis Tachtsidis, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

clasament play off

Clasamentul play-off-ului din SuperLiga / Foto: captură Digi Sport

VIDEO Rezumat Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1

Etichete: adrian mutu , universitatea craiova-cfr cluj , clasament play-off superliga , panagiotis tachtsidis , panagiotis tachtsidis cfr cluj , adrian mutu cfr cluj , rezumat universitatea craiova cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *