Declarație de dragoste la adresa lui Dan Petrescu: ”E antrenorul sufletului meu”. Promisiunea făcută de Ioan Varga
0 3 minute 2 săptămâni
  • SuperLiga: Hermannstadt – Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova – FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Golurile din această partidă au fost marcate de Daniel Bîrligea (minutul 20) și Philip Otele (minutele 30 și 56) pentru ardeleni, respectiv Ermal Krasniqi (minutul 16) și Borisav Burmaz (minutul 60) pentru giuleșteni. 

Succesul obținut de ”Feroviari”, al treilea consecutiv din play-off (după cele cu Universitatea Craiova și Sepsi), l-a înduioșat pe Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, care a avut o declarație de dragoste la adresa antrenorului Dan Petrescu (56 de ani), aflat la primul meci pe banca ardelenilor din noul mandat. 

Ioan Varga, despre Dan Petrescu: ”Este antrenorul sufletului meu, un antrenor uriaș”

Ioan Varga s-a declarat extrem de mulțumit de modul în care a jucat CFR Cluj în derby-ul cu Rapid și, în același timp, convins că Dan Petrescu este antrenorul care o va duce pe formația din Gruia pe culmile succesului atât pe plan intern, cât și pe cel extern. 

De asemenea, Varga a mărturisit că îi va îndeplini toate dorințele ”Bursucului” în mercato de vară și că îi va construi acestuia un lot extrem de competitiv cu care să câștige titlul în SuperLiga. 

“Este antrenorul sufletului meu, un antrenor uriaș, care ne va ajuta să reușim toate obiectivele. O să îi facem un lot așa cum își dorește, îi facem toate poftele, și îl rugăm un singur lucru: să readucă gloria la CFR Cluj”, a spus Ioan Varga, pentru Fanatik

După succesul cu Rapid, CFR Cluj se află pe locul secund în play-off-ul SuperLigii, cu 40 de puncte, și este echipa favorită să se claseze la sfârșitul sezonului pe această poziție, care duce direct în cupele europene (fie în preliminariile Conference League, fie în cele de Europa League: asta în cazul în care Corvinul câștigă Cupa României, iar hunedorenii nu primesc licența pentru Europa). 

Până la sfârșitul sezonului, CFR Cluj va mai juca cu FCSB (în deplasare) și Farul Constanța (pe teren propriu). De partea cealaltă, Universitatea Craiova, principala contracandidată a ardelenilor pentru locul secund, mai are de jucat împotriva celor de la FCSB (acasă), Farul Constanța (deplasare) și Sepsi (acasă). 

  • în caz de egalitate, departajarea se face în funcție de meciurile directe din play -off

Clasamentul play-off-ului SuperLigii 

clasament play off

Clasamentul play-off-ului SuperLigii / Foto: Digi Sport

VIDEO Rezumat CFR Cluj – Rapid București, scor 3-2

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , rapid bucuresti , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *