Tensiuni la Tottenham în meciul cu Liverpool. Scandal pe teren cu doi dintre colegii lui Radu Drăgușin
0 3 minute 2 săptămâni
  • SuperLiga: Hermannstadt – Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova – FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Echipa la care joacă Radu Drăgușin pare că stă pe un ”butoi de pulbere”. Doi dintre colegii internaționalului român s-au certat pe teren, iar jurnaliștii de la The Sun susțin că au fost la un pas de un conflict fizic.

Cristian Romero și Emerson Royal s-au certat la finalul primei reprize. Vicario a fost cel care i-a despărțit

Jucătorii Cristian Romero și Emerson Royal au fost ”eroii” acestui moment. Iar totul s-a întâmplat în pauza meciului Liverpool – Tottenham, într-un moment în care ”cormoranii” conduceau cu 2-0. Jurnaliștii de la The Sun scriu că cei doi și-au aruncat vorbe grele și s-au îndreptat amenințător unul spre celălalt.

Sursa citată scrie că ar fi ajuns chiar la un conflict fizic, dacă nu ar fi intervenit portarul Vicario. Micky van de Ven a văzut scena, dar a părut că nu este foarte interesat să se implice în această dispută și s-a uitat în altă parte, cu o mină preocupată.

Galerie Foto

Cum a reacționat Ange Postecoglou după disputa jucătorilor de la Tottenham

Ange Postecoglou a încercat să minimalizeze acest moment tensionat și a spus că este vorba de o dovadă că cei doi jucători sunt preocupați de ceea ce se întâmplă la echipă. ”Nu cred că se duc pe tunel ținându-se de mână. Le pasă și asta e un lucru bun”, a spus antrenorul formației londoneze.

Doar că pauza nu i-a ajutat prea mult pe jucătorii lui Tottenham, iar echipa lui Klopp conducea cu 4-0 după o oră de joc. Richarlison și Heung-Min Son au marcat în ultimele 20 de minute și au stabilit scorul final: Liverpool – Tottenham 4-2.

Tottenham se află pe locul cinci la șapte puncte distanță de locul patru. Radu Drăgușin nu a jucat niciun minut în duelul cu Liverpool și apărut pe teren doar în șase meciuri în acest sezon în echipamentul lui Spurs și a acumulat 229 de minute.

Video cu reacția lui Radu Drăgușin, după un meci în care a fost din nou rezervă la Tottenham

Liverpool – Tottenham 4-2

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: ange postecoglou tottenham , cristian romero și emerson royal , scandal tottenham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *