Ofertă din SuperLigă pentru Laurențiu Reghecampf
0 2 minute 2 săptămâni
  • SuperLiga: Hermannstadt – Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova – FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Există șanse ca Ioan Ovidiu Sabău să se despartă de ardeleni în vară, iar conducerea lui ”U” Cluj a început să-i caute înlocuitor.

Laurențiu Reghecampf, contactat de ”U” Cluj

Primul nume de pe listă a fost a lui Marius Șumudică, antrenor liber de contract din martie, când s-a despărțit de Gaziantep, care a transmis, însă, că nu e interesat să o preia pe ”U” Cluj.

Conducerea clubului ardelean și-a îndreptat imediat atenția către Laurențiu Reghecampf, și el liber, după o experiență nereușită în Arabia Saudită, la Al-Tai, de care s-a despărțit în aprilie.

Potrivit Iamsport, șefii lui ”U” Cluj au avut deja o rundă de discuții cu Laurențiu Reghecampf, dar, cel puțin deocamdată, nu s-a ajuns la o finalitate. Foarte probabil, vor urma alte runde de negocieri.

Laurențiu Reghecampf trebuie să-i plătească 300.000 de euro lui Mihai Rotaru

Deocamdată, Laurențiu Reghecampf nu are dreptul să antreneze în SuperLigă. Fostul campion cu FCSB a fost suspendat după un litigiu la Comisii cu Universitatea Craiova, club căruia trebuie să-i plătească 300.000 de euro.

Tehnicianul a rămas dator după ce a ”rupt” contractul cu Universitatea Craiova în luna septembrie a anului trecut, pentru a pleca la Al-Tai. Laurențiu Reghecampf a plătit deja 100.000 de euro și, foarte probabil, urmează să achite și restul.

Etichete: laurentiu reghecampf , universitatea cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *