Atacantul Abdallah, suspendare uriașă din partea Comisiei de Disciplină a FRF
0 3 minute 2 săptămâni

Atacantul Hakim Djamel Abdallah (Dinamo) a fost suspendat pentru cartonașul roșu primit în meciul cu FC Botoșani, când l-a lovit cu gheata în cap pe Benzar, care a ieșit de pe teren plin de sânge.

Hakim Djamel Abdallah, atacantul formației Dinamo București, a fost suspendat pentru șase etape de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, în ședința sa de marți, pentru cartonașul roșu primit la meciul cu FC Botoșani. De asemenea, a primit și o amendă în valoare de 10.000 de lei, potrivi unui comunicat al Comisiei de Disciplină, publicat pe site-ul LPF.

AFC Botoșani vs. SC Dinamo 1948 SA – Eliminare Abdallah Hakim Djamel (oaspeți) – În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a teza a II-a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru șase meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei, se arată în comunicatul menționat.

Abdallah a primit cartonașul roșu în finalul primei reprize (45+9) a meciului dintre FC Botoșani și Dinamo (2-1), din etapa a șasea a fazei play-out a Superligii de fotbal, pentru lovitură cu gheata în capul lui Romario Benzar, care a părăsit terenul sângerând și cu guler cervical, cu ambulanța.

În cadrul aceleiași ședințe s-a stabili și suspendarea antrenorului de la FC Botoșani, Bogdan Andone, pentru două etape, după cartonașul roșu primit la meciul cu Dinamo. Tehnicianul a primit și o amendă de 6.500 de lei. Totodată, Attila Marius Suller, antrenorul secund al echipei din Botoșani, a fost sancționat și el cu o suspendare de două meciuri și cu o penalitate sportivă de 4.500 de lei.

Mijlocașul portughez Samuel Teles Pereira Nunes Da Silva (Oțelul Galați), eliminat la meciul cu FC Hermannstadt (1-0), a fost sancționat cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 5.000 lei.

Suspendări pentru câte un meci și amenzi de 740 de lei fiecare au primit fundașii Darius Adrian Oroian și Florin Bogdan Ștefan (ambii de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), eliminați la partida cu CFR 1907 Cluj (1-2). Antrenorul cu portarii al echipei covăsnene, Cornel Cernea, a primit o suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 4.500 lei, pentru cartonașul roșu acordat după bruscarea unui copil de mingi, scrie Agerpres.

Citește și: Gigi Becali, suspendat de FRF pentru 6 luni. Va avea de plătit și o amendă usturătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *