Iepurașii de Paște din supermarket fac furori din nou. Român din Marea Britanie: V-am stricat combinațiile, nesătulilor! / foto
0 3 minute 2 luni

Un român din Marea Britanie a postat imagini cu iepurașii de Paște dintr-un supermarket de acolo.

Utilizatorul de TikTok MARU4YOU (n.r. un român din Marea Britanie) a postat pe profilul său de TikTok imagini cu aceiași iepurași de Paște de ciocolată într-un supermarket din România și într-un supermarket Tesco din Regatul Unit.

El a arătat diferența enormă de preț a produsului. În timp ce în supermarketul din România, un iepuraș de ciocolată de Paște costă 56,99 lei, în supermarketul Tesco din Marea Britanie, prețul este de doar 5 lire sterline, adică 29,07 lei românești.

Nu, nu este vorba de produse diferite, iepurașul de ciocolată este făcut de aceeași companie și are aceeași greutate în ambele magazine.

„Pentru că postarea mea a devenit virală, cei drept din greșeală, îmi cer scuze la marile lanțuri de magazine ce vin cu oferte extraordinare pentru România. V-am stricat combinațiile, nesătulilor!“, a transmis românul, potrivit Anunțul UK.

Ce au comentat oamenii

Internauții s-au întrecut în reacții la postarea bărbatului, unii susținând că astfel de diferențe mari de prețuri se aplică și la alte produse, în timp ce alții au făcut haz de necaz.

„Păi dacă sunt produse acolo,cel care importa își pune comision, și a doua mâna supermarket care îl vinde alt comision e simplu consumatorul plătește dublu“, a scris un român.

„În România este varianta cu bani în el, de aceea este mai scump“, a spus o internaută, făcând referire la nebunia iscată săptămânile trecute pe TikTok cu privire la banii care s-ar afla în interiorul iepurașilor de Paște din supermarket.

„Am fost recent acasă… dacă atunci când am ajuns în UK socoteam din lire în lei… acum nici nu îndrăznesc să mai intru in magazine… japcă pe față“, a scris altcineva.

„Indiferent de traiul în țări diferite… Ce face ciocolata aia de 56 lei? Are aur, că doar așa se explica“, a scris o altă femeie.

„În România totul este lux. Știe că românul are bani și își permite“, a mai scris cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *