‘Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună’
0 2 minute 2 luni

Evenimentul ‘Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună’ a avut loc, sâmbătă, la Buziaș.

Crosul a fost organizat de Asociația Română de Hemofilie, alături de Centrul European de Tratare a Hemofiliei Cristian Șerban din Buziaș. 

Printre cei care au alergat s-au numără foşti mari fotrbalişti precum “cangurul” Romulus Gabor sau foştii polişti Mircea Axente şi Ovidiu Cuc, însoţiţi de impresarul Florin Iacob.

Crosul și-a propus să aducă în prim-plan conştientizarea cu privire la hemofilie, dar și promovarea activității fizice, solidaritatea, sprijinul comunitar și promovarea, importanța accesului la tratament. Evenimentul a avut loc și în contextul Zilei Mondiale a Hemofiliei.

‘ASTĂZI ALERGI îN LOCUL MEU, MÂINE ALERGĂM ÎMPREUNĂ

Mici și mari ne-am așezat la start, cu câteva zile înainte de a sărbători Ziua Mondială a Hemofiliei. Ne-am dorit să fim aproape de pacienții noștri cu hemofilie, să îi asigurăm de sprijinul de care au nevoie pe drumul vieții lor. Cu bucurie ni s-au alăturat Romulus Gabor, Mircea Axente și Ovidiu Cuc. Mulțumim frumos tuturor participanților. Ne-a impresionat entuziasmul și determinarea fiecăruia. #Hemofilia #Cros’, au transmis organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *