Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios cu George Restivan în Ucraina: Ce-a unit Dumnezeu, omul sa nu despartă
0 4 minute 11 luni

Sursa: Facebook Adriana Bahmuteanu

Sursa: Facebook Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios cu George Restivan într-o biserică din Ucraina. Într-o postare pe Facebook, fosta soție a lui Silviu Prigoană a spus și motivul pentru care a ales să facă nunta în țara vecină.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au ales să își lege destinele în secret. Astfel că la căsătoria religioasă a celor doi au fost doar câteva persoane apropiate. Într-o postare pe Facebook, Adriana Bahmuțeanu a explicat și motivul pentru care a ales să se căsătorească în Ucraina.

„Ce-a unit Dumnezeu, omul sa nu despartă!!!! Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu si să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră!!!

Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ romanesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credința sunt vii în sufletele oamenilor! Ne dorim ca tradiția să meargă mai departe și să nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook. 

Adriana Bahmuțeanu spune că și-ar dori ca cei care se iubesc să își mai poată uni destinele aici, dat fiind faptul că slujbele în limba română ar putea fi interzise.

„Din motive geopolitice, în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite să susțină slujbele în limba română ci doar în ucraineană acesta fiind motivul pentru care preoții, călugării și fetele bisericești au fost persecutați și amenințați în ultima perioadă!

Să sperăm că le vine mintea la cap conducătorilor lumii și că Biserica Ortodoxă Romană nu-i va lăsa de izbeliște pe credincioșii români din Bucovina istorică și-i va lua sub oblăduirea ei!!!!”, a precizat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au în plan și o nuntă cu fast, la care lucrează, dar așteaptă momentul în care își vor putea strânge toți prietenii.

„La fel, vrem să le mulțumim prietenilor noștri din toată țara, cei care așteaptă o nuntă mare și cu fast, pe care nu am reușit până acum să o organizam așa cum se cuvine, capitol la care lucrăm în continuare dar n-au întrat zilele în sac!!!

Am dorit în primul rand ca Dumnezeu sa binecuvânteze legatura noastră și să nu trăim ca păgânii, în păcat! De petreceri și cumetrii avem toată viata timp sa ne ocupăm! Le mulțumim nănașilor noștri de ispravă, bucovinenii Mitruca și Liliana Grămadă, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții într-un spațiu de razboi, despre care vom povesti cu altă ocazie! Nu în ultimul rând, îi mulțumim teologului Valentin Guia, părintele nostru spiritual, cel care cu sufletul a fost aproape de noi pe tot parcursul acestui drum! Vă mulțumim și vouă pentru susținere și pentru mesajele frumoase pe care le-am primit! Să păstrați România în suflet oriunde v-ați afla!!!”, a mai transmis Adriana Bahmuțeanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *