Liverpool a aflat cât trebuie să plătească pentru fotbalistul dorit pe final de mercato
0 3 minute 8 luni
  • Cupa României: Ceahlăul”U” Cluj, joi, 17:00, DGS 1

  • Conference League: Bodo/GlimtSepsi, joi, 19:00, DGS 1

30 de milioane euro pentru fotbalistul dorit de Liverpool 

Chiar dacă l-a adus săptămânile trecute pe Wataru Endo, Liverpool vrea să continue întăririle în zona de mijlocaș și a pus ochii pe Ryan Gravenberch (21 de ani). Sosit în vara anului la Bayern Munchen, fotbalistul olandez poate părăsi formația din Bundesliga în schimbul sumei de 30 de milioane de euro, anunță jurnalistul Florian Plettenberg.

  • Perioada de mercato se încheie pe 1 septembrie în Premier League și Bundesliga

Potrivit sursei, Liverpool îl dorește foarte mult pe Gravenberch, iar în momentul de față au loc negocierile cu Bayern. Mutarea este facilitată și de dorința jucătorului de a pleca de pe Allianz Arena în această vară. 

Sosit de la Ajax în 2022, pentru aproximativ 18 milioane de euro, Ryan Gravenberch a evoluat în 34 de meciuri pentru Bayern, timp în care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Manchester United îl vrea și ea pe Gravenberch

Potrivit cotidianului german Bild, Bayern nu vrea să plătească o sumă de transfer în schimbul lui McTominay, ci să trimită la schimb un jucător pe Old Trafford. 

Este vorba de Ryan Gravenberch, mijlocaș care, la rândul, nu își găsește locul sub comanda lui Thomas Tuchel. Astfel, mutarea ar fi benefică pentru ambii fotbaliști. 

Rămâne de văzut dacă Manchester United va accepta propunerea, lucru foarte probabil, întrucât Ten Hag este un admirator al conaționalului său. 

În noul sezon, Gravenberch nu a primit decât nouă minute de joc, în timp ce McTominay a evoluat chiar și mai puține, șapte. 

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe olandez la 30 de milioane de euro, în timp ce cota de piață a scoțianului este de 25 de milioane. 

Etichete: liverpool , bayern , transfer liverpool , gravenberch


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *