Scandal uriaș după Real Madrid
0 3 minute 2 săptămâni
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Bavarezii au ratat prezența în finală într-un mod absolut dramatic. Mai întâi au primit două goluri în decurs de doar trei minute, iar apoi au înscris în prelungiri, dar reușita nu a fost validată. 

Citește și: 

Eroare gravă de arbitraj la Real Madrid – Bayern! Golul din minutul 90+13, anulat 

Concret, în minutul 90+13, Bayern a trimis o minge lungă spre careul advers. De Ligt și Mazraoui se aflau în poziție suspectă de ofsaid, semnalizată instant de tușier.

Centralul Szymon Marciniak a fluierat imediat după ce a văzut semnalul tușierului, dar faza a continuat și De Ligt l-a învins pe Lunin, singurul care se oprise.

Reușita nu a fost validată, iar explicația e simplă – VAR-ul n-a putut interveni pentru a verifica poziția de ofsaid a lui De Ligt sau Mazraoui deoarece Marciniak deja apucase să fluiere. 

Vina este împărțită. În primul rând e a tușierului, care s-a grăbit să ridice fanionul, deși în ultimii ani s-a recomandat ca ofsaidul să fie semnalizat cât mai târziu, în special pentru a evita momente de acest gen. 

Și Marciniak are partea lui de vină, deoarece a fluierat înainte ca mingea să intre în poartă, deși nu era obligat să o facă. Dacă ar fi așteptat două-trei secunde suplimentare, VAR-ul ar fi putut analiza faza.

Evident, cei de la Bayern ”au luat foc” și au protestat vehement la adresa centralului și tușierului, însă nu s-a mai putut face nimic. Bavarezii au rămas cu un sentiment de mare nedreptate, deoarece nu se știe precis dacă a fost sau nu ofsaid. 

  • Borussia Dortmund – Real Madrid se va juca pe 1 iunie, pe stadionul Wembley din Anglia, de la 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, site-ul digisport.ro și aplicația Digi Sport

VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid – Bayern 2-1: 

Etichete: real madrid , bayern , matthijs de ligt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *