Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: „5 titluri și 4 cupe!”
0 3 minute o săptămână
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi – Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Mircea Lucescu și Dan Șucu s-au întâlnit marți, dar apoi tehnicianul a exclus categoric varianta preluării băncii tehnice. Joi, Marius Șumudică a anunțat că nu va semna nici el, deoarece Dan Șucu i-a transmis că a ales deja un antrenor străin. 

Neil Lennon ar fi, până la urmă, alesul Rapidului 

Apoi, la scurt timp după anunțul lui Șumudică, acționarul majoritar din Giulești a spus că forțează varianta Lucescu. Totuși, mai aproape de Rapid ar fi Neil Lennon, după cum a anunțat digisport.ro și jurnalistul Decebal Rădulescu a confirmat la Digi Sport Special.

„Nu, este un antrenor deja. Neil Lennon se numește. Eu știu că el este viitorul antrenor al Rapidului. A antrenat Celtic, 5 titluri și 4 cupe, e un nord-irlandez, 52 de ani. (…) El va fi antrenorul Rapidului”, a transmis jurnalistul Decebal Rădulescu. 

Între timp, Rapid și-a pus un nou director sportiv 

Până la anunțul oficial al noului antrenor, giuleștenii l-au numit în funcția de director sportiv pe Daniel Sandu, iar acesta le-a transmis și un mesaj fanilor echipei. 

Fișa postului meu nu include doar partea de recrutare de jucători. Eu trebuie să mă asigur că tot ce este atât în jurul echipei, cât și în echipă este în ordine.

Mă refer de la staff-ul medical, la cantonamente, la conduita jucătorilor sau chiar a staff-ului, la ce ține de partea de pregătire fizică sau de urmărire a datelor.

Ceea ce încerc să implementez este ca deciziile antrenorilor sau a viitoarei echipe de scouting să fie bazate pe niște rațiuni foarte clare.

Trebuie să ne dăm seama exact ce căutăm și ce ne dorim atât de la jucători, cât și de la staff, și cred că acest început de drum este unul destul de optimist, pentru că momentul în care suntem acum nu este unul foarte bun. Sper ca din sezonul viitor să luăm totul de la început și să ne arătăm adevărata valoare, a transmis Sandu. 

  • Anterior, Daniel Sandu a fost șeful departamentului de scouting al formației ”alb-vișinii”.  

Etichete: rapid , mircea lucescu , marius sumudica , neil lennon , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *