Dorinel Munteanu, declaraţie controversată la finalul meciului cu Rapid despre unii fani din Giuleşti. „Au fost câţiva mai bronzaţi”
0 2 minute 3 luni

Rapid Bucureşti s-a impus cu 2-1 în Liga 1 contra celor de la Oţelul Galaţi. La finalul meciului, Dorinel Munteanu a avut o reacţie nepotrivită la adresa fanilor Rapidului. 

”Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere, au fost 2-3 greșeli personale ale băieților mei și Rapid a marcat. Aceste două ocazii au făcut diferența.

Repriza a doua am arătat mai multă calitate, dar nu am reușit să fim consecvenți. Cine a spus de teamă? Înseamnă că Relu Stoian… nu cred că a fost vorba de teamă.

E cel mai frumos să joci în fața unui stadion plin. Cine știe… play-off-ul s-a depărtat tot mai mult. Ce să facă Stoian? Ce putea să facă la acel gol? Nici la primul, nici la al doilea.

Repriza a doua am avut… ne trebuia mai multă inspirație. Astăzi, unii jucători m-au dezamăgit total. E clar că rezultatul e negativ, vedem ce mai putem scoate din aceste ultime șase meciuri.

Așa joviali arbitri nu am văzut. Așa de joviali au fost cu tragerile de timp, cu cârceii. A fost foarte bun arbitrajul, extraordinar! Ce să zic, îi știu de mult pe fanii Rapidului. Sunt suporteri foarte buni”, a declarat Dorinel Munteanu.

CITEŞTE DECLARAŢIA COMPLETĂ PE DC SPORT. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *