Ioan Korpos de la România TV, în doliu: Am luat-o în brațe, iar după câteva minute s-a stins
0 3 minute 3 luni

Ioan Korpos, „omul cu emoția” de la România TV, trece prin clipe grele.

Jurnalistul de la România TV a avut parte de un început de an greu. Ioan Korpos, „omul cu emoția”, „omul cu Revelioanele de la România TV”, și-a pierdut mama. Duminică seara, postul de televiziune a prezentat un reportaj în memoria Clarei, femeia care i-a dat viață lui Ioan Korpos.

„Mama mea dragă m-a așteptat acasă, am luat-o în brațe, i-am spus că o iubesc, iar după câteva minute s-a stins. Am rămas orfan, fizic. Dar în suflet tu vei fi mereu liniștea și bucuria mea. Te-ai sacrificat ca să ne oferi totul. De una singură. Îți mulțumim, mama!”, a spus jurnalistul de la România TV.

Postul de televiziune a difuzat, duminică seara, un reportaj de suflet în memoria ei. România TV s-a oprit din breaking news-uri pentru a comemora viața unei femei remarcabile, care a fost nu doar o mamă devotată, ci și o sursă de inspirație pentru fiii săi și pentru toți cei care au avut privilegiul să o cunoască. Acest reportaj nu a fost doar o simplă amintire, ci o poveste emoționantă a unei vieți trăite cu devotament și iubire necondiționată. Prin intermediul materialului, România TV a adus în prim-plan nu doar povestea mamei jurnalistului, ci și amprenta pe care a lăsat-o în viețile celor din jurul său. Va rămâne veșnic în inimile celor care au avut bucuria să o cunoască. 

Clara avea doi copii. I-a crescut în dragoste și credință, dar mai mult decât atât, i-a învățat să iubească viața și în cele mai grele momente. Clara nu a putut părăsi această lume până când acasă, în Mureș, nu a venit și fiul ei cel mic, Ioan, pentru a o strânge în brațe pentru ultima oară.

Redacția DC News transmite condoleanțe.

2. -imagine fara descriere- (ioan-korpos-1_21470500.jpg)

4. -imagine fara descriere- (ioan-korpos-3_58312300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (ioan-korpos_17272700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *