De ce nu vrea Cătălin Oprișan să se mute din Militari / video
0 2 minute 12 luni

Cătălin Oprișan, captură video Cancan

Cătălin Oprișan, captură video Cancan

Jurnalistul Cătălin Oprișan a dezvăluit că locuiește în Militari, într-un apartament de patru camere din care nu s-a mutat pentru că s-a atașat de acel loc. 

Chiar dacă se confrunta foarte des cu lipsa apei calde și a căldurii, acesta nu a vrut să se mute și a decis să instaleze centrală termică în apartament pentru a rezolva problema. 

„Mergeam să joc fotbal și ajunsesem să-mi schimb modul de viață pentru că eu nu mai puteam să mă spăl. Când veneam acasă, îi dădeam telefon tovarășei de apartament și îi ziceam „încălzește-mi”. Ea trebuia să încălzească 20 de oale. Am zis că nu mai merg la fotbal. 

Se întâmpla în 2020. Oamenii mergeau pe Marte, storceau o piatră, veneau și ziceau că există viață și pe Marte, vietăți, și noi nu aveam apă caldă. Și am zis că nu se poate, ajunge să-ți schimbe ritmul de viață. Tu deveneai din ce în ce mai sedentar pentru că nu aveai cu ce să te speli. Unii au găsit leac pentru cancer, se tratează de SIDA și noi nu avem apă caldă?

Centrala în 2020 în București, capitală europeană, e ceva super tare.”, a spus Cătălin Oprișan. 

Acesta a mai dezvăluit ca nu s-a mutat pe Nordului într-un penthouse pentru că, în acea zonă, locuitorii se confruntă cu diverse probleme: „n-au curent, li se închide lumina, n-au fosă”, a spus Cătălin Oprișan pentru Cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *