Un youtuber a fost criticat după ce a batjocorit o persoană fără adăpost / video
0 3 minute 12 luni

Un youtuber a fost criticat după ce a postat un videoclip în care îi oferea mâncare unei persoane fără adăpost, doar că înainte de a lua produsele, youtuberul Trevon Sellars a mâncat din ele.

În filmare, youtuberul Trevon Sellars s-a apropiat de bărbat și l-a întreba dacă vrea să mănânce. Dar gestul pe care l-a făcut ulterior i-a lăsat pe oameni fără cuvinte, scrie The Sun.

Trevon a fost văzut în timp ce se apropie de bărbat cu mai multe pungi pline cu mâncare de tip fast food. Ulterior îl întreabă pe omul fără adăpost dacă vrea să mănânce, dar omul nu apucă să răspundă bine, moment în care youtuberul începe să mănânce el din produse.

Trevon a răspuns la valul de indignare creat în urma publicării videoclipului. Acesta a făcut o postare în care susține că bărbatul care a apărut în clip era un „prieten” și că întregul videoclip a fost doar un scenariu.

Dar spectatorii au rămas în continuare furioși, o persoană întrebând: „Care a fost scopul acestui videoclip, chiar dacă a fost „înscenat”?”

Trevon are zeci de videoclipuri pe pagina sa de TikTok și mii de abonați la canalul său de YouTube.

Majoritatea videoclipurilor sale par să-l arate „hărțuind” cupluri, femei și într-o postare chiar și un grup de fete.

„L-am întrebat înainte dacă putem face acest videoclip și a fost de acord să fie în el. I-am dat niște bani și mâncare înainte de a începe înregistrarea”, a scris youtuberul Trevon Sellars la descrierea videoclipului publicat pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *