Real Sociedad -1. Arda Guler a marcat golul de trei puncte. ”Galacticii”,  tot mai aproape de titlu
0 4 minute 2 săptămâni
  • SuperLiga: FCU Craiova”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSBFarul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Partida a putut fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport de către abonații RCS-RDS de pe teritoriul României.

Real Sociedad – Real Madrid 0-1

Real Madrid a deschis scorul prin Arda Guler, în minutul 29 al partidei. Gazdele au restabilit egalitatea, dar golul lui Kubo a fost anulat pentru un fault anterior.

Real Sociedad a mai marcat încă o dată, dar și această reușită a fost anulată. De această dată, tușierul a ridicat fanionul pentru ofsaid.

În urma acestui rezultat, ”Galacticii” s-au distanțat la 14 puncte față de Barcelona, ocupanta locului doi, care nu a jucat în această etapă încă. De cealaltă parte, Real Sociedad a rămas pe locul șase, cu 51 de puncte.

VIDEO Rezumat Real Sociedad – Real Madrid 0-1


Min. 90+5: Final de meci!

Min. 73: Oyarzabal a marcat, dar golul este anulat pentru ofsaid.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 32: Kubo a marcat pentru Real Sociedad, dar golul este anulat pentru un fault.

Min. 29: Gol Real Madrid! Arda Guler a deschis scorul din pasa lui Dani Ceballos.

Min. 15: Kubo a primit mingea în marginea careului, dar șutul său a fost respins în corner de Kepa.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start

  • Real Sociedad: Remiro, Odriozola – Zubeldia – Le Normand, Galan – Turrientes, Zubimendi, Merino, Barrenetxea – Kubo, Oyarzabal.

Rezerve: Andre Silva, Aramburu, Ayesa, Becker, Elustondo, Gonzalez, Marrero, Mendez, Olasagasti, Pacheco, Sadiq, Zakharyan.

Antrenor: Imanol Alguacil.

  • Real Madrid: Kepam Carvajal – Militao – Nacho – Fran Garcia, Tchouameni – Modric – Ceballos, Brahim – Joselu – Guler.

Rezerve: Bellingham, Camavinga, Fran, Kroos, Lucas, Lunin, Rudiger, Valverde, Vinicius Jr.

Antrenor: Carlo Ancelotti

Real Madrid se deplasează la San Sebastian într-o formă de zile mari, după ce a reușit să se califice în semifinalele UEFA Champions League și să câștige derby-ul cu Barcelona, scor 3-2. Astfel, ”Galacticii” conduc clasamentul La Liga și sunt la 11 puncte distanță de Barcelona, cu doar 6 etape înainte de final.

De partea cealaltă, Real Sociedad continuă lupta pentru locul de Europa League. Bascii sunt pe 6, poziție care duce direct în grupele UEL, dar Betis este doar la 3 lungimi în spate. Sociedad a avut parte de două semi-eșecuri în ultimele două etape de campionat, 2-2 cu ultima clasată Almeria și 1-1 cu Getafe.

În meciul tur, jucat în etapa cu numărul 5, Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-1. Oaspeții au deschis scorul prin Berrenetxea în minutul 5, dar ”Galacticii” au revenit după pauză prin golurile semnate de Federico Valverde (46) și Joselu (60).

Rodrygo nu s-a antrenat cu echipa și e incert pentru meciul cu Real Sociedad

Rodrygo (23 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători ai ”Galacticilor”, nu s-a putut antrena alături de coechipieri în cursul zilei de joi, 25 aprilie, din cauza problemelor de sănătate.

Concret, potrivit spaniolilor de la Relevo, Rodrygo s-a îmbolnăvit. Astfel, prezența fotbalistului pe gazon în duelul Real Sociedad – Real Madrid este incertă. 

Rodryo, jucătorul aflat la Real Madrid din vara anului 2019, are cifre foarte bune în actuala stagiune. Astfel, în 45 de meciuri jucate, brazilianul a marcat 17 goluri și a oferit 8 pase decisive.

  • 100 de milioane de euro este cota de piață a lui Rodrygo, potrivit Transfermarkt 

Etichete: real madrid , real sociedad , real sociedad real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *