Clubul din SuperLigă care oferă salarii ”la nivelul Turciei, Portugaliei sau Spaniei”
0 3 minute 2 săptămâni
  • Liga 2: Corvinul – Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid – Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, și-a făcut deja strategia pentru perioada transferurilor.

Mihai Rotaru: ”La Universitatea Craiova oferim salarii de nivelul Turciei, Portugaliei sau Spaniei, dacă nu vorbim de cluburile mari”

Șeful din Bănie a anunțat că e pregătit să ”spargă banca” pentru a aduce jucătorii pe care îi dorește. Rotaru a transmis că formația sa se compară cu echipe din campionate importante ale Europei când vine vorba de remunerații.

Turcia, Portugalia sau Spania sunt exemplele finanțatorului oltenilor, care a specificat, totuși, că giganții din aceste campionate sunt ”excluși” din comparația salariilor. 

”Suntem 4 echipe care oferim salarii foarte bune. Putem spune că oferim salarii la nivelul Turciei, nu vorbim de Galatasaray, Fenerbahce sau Beșiktaș. 

La fel și cu Portugalia, exceptând Sporting, Benfica, Porto, dăm salarii la nivelul lor. Putem să plătim salarii ca în La Liga, dar nu vorbim de primele șapte echipe.

Pentru jucători care pot să facă diferența, oferim salarii bune. L-am adus pe Mitriță, n-am putut să-i dăm un milion, dar e clar că n-a venit pe 150.000 de euro.”, a declarat Mihai Rotaru, la ”Fotbal Club”.

Mihai Rotaru: ”Lucrurile se mișcă într-o direcție bună. Costel Gâlcă ne-a confirmat așteptările!”

După succesul din derby-ul cu FCSB, 2-0, Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a vorbit despre Costel Gâlcă”Ce notă îi dați până acum?”, a fost întrebarea primită de șeful din Bănie.

Rotaru a răspuns pe loc. Nu i-a dat vreo notă, dar este de părere că echipa a evoluat după sosirea sa pe banca tehnică. 

”Nu mă puneți să dau note unui antrenor. Nu facem evaluări după patru meciuri. Lucrurile se mișcă într-o direcție bună. Ne-a confirmat așteptările. Nu s-a schimbat de când a plecat din România, a rămas la fel.”, a declarat Mihai Rotaru, la ”Fotbal Club”.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova – FCSB 2-0:

Etichete: universitatea craiova , superliga , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *