Luis Enrique și-a spus „oful” la flash-interviu, iar presa franceză a reacționat imediat: „Dezgustător!”
0 2 minute 2 săptămâni
  • Liga 2: Corvinul – Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid – Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

A fost un meci dominat cap-coadă de echipa gazdă, însă ocaziile în număr foarte mare (31) nu s-au concretizat, iar PSG bifează încă un sezon fără trofeul mult râvnit. 

Discursul lui Luis Enrique, catalogat drept „dezgustător” de presa franceză

La flash-interviu, antrenorul spaniol a dat vina pe ghinion. În contextul în care PSG are un lot mult mai valoros decât al lui Dortmund și a jucat meciul decisiv cu avantajul de teren propriu, publicația Foot Mercato a numit discursul lui Enrique drept „plin de dezgust”.

„E trist când pierzi, mai ales așa. În primul rând, o felicit pe Dortmund. A făcut un sezon grozav. Am lovit bara de 6 ori în două meciuri, 31 de șuturi, e imposibil de crezut.

Am avut 3.0 goluri așteptate, iar ei 0.7. Și tot ei au fost cei care au înscris! E un nivel înalt, acceptăm și vom încerca să ne ridicăm, apoi să ne pregătim pentru sezonul următor.

E cea mai tare competiție. Nimeni n-a subestimat-o pe Dortmund, nimeni care știe fotbal, mai ales un antrenor. Nu cred că am fost mai slabi. Dar rezultatul contează, le doresc tot binele pentru finală. Ne vom reveni”, a spus Enrique. 

Citește și:

VIDEO cu rezumatul meciului PSG – Borussia Dortmund 0-1: 

Etichete: psg , borussia dortmund , luis enrique


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *