Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova
0 3 minute 2 săptămâni
  • Liga 2: Gloria Buzău – Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG – Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Tensiunea a escaladat în minutul 73, când Darius Olaru a avut un duel pentru minge cu Lyes Houri, în urma căruia căpitanul campioanei a căzut. Inițial, centralul Rareș Vidican nu a dictat penalty, ceea ce l-a făcut pe jucătorul de la FCSB să îl jignească.

Marius Avram consideră că penalty-ul FCSB-ului a fost acordat greșit, iar Olaru merita eliminat pentru jigniri

După meci, fostul arbitru Marius Avram a analizat faza și a spus că decizia luată în primă fază a fost cea corectă, iar arbitrul VAR Marcel Bîrsan l-ar fi influențat greșit pe Vidican. Mai mult, analistul Digi Sport e de părere că Olaru trebuia eliminat direct. 

„Am fost foarte surprins că l-a chemat Bîrsan pe Vidican să revadă vaza la monitor. M-am gândit că are niște unghiuri mai bune față de cele văzute de noi. Din reluările prezentate, nu e penalty, jucătorul Craiovei joacă mingea clar și zic eu că iese în corner.

Iar imaginile astea, în care Olaru îl jignește pe arbitru, îi citesc pe buze ‘băi, prostule’… În mod normal se sancționează cu roșu, nu cu galben. E o jignire, nu un protest. E posibil ca arbitrul să nu audă.

N-am văzut chestia în care VAR să intervină pentru injurii, deși se încadrează ca una dintre condițiile în care poate interveni, pentru că e o fază de roșu.

(…) E un contact care apare în mod firesc după ce jucătorul lovește mingea. Nici măcar n-o lovește lung, ca să am de ce să mă leg. În primul rând, nu e o intervenție VAR. Doi, îmi pare rău de Vidican, e la primul meci în play-off, iar Bîrsan e arbitru FIFA.

S-o fi lăsat influențat și n-a păstrat decizia din teren, care spun eu c-a fost corectă. Mi-ar fi plăcut să văd că are personalitatea și curajul de a trece peste imaginile arătate de Bîrsan. Dar, repet, îl înțeleg, poate înclini să mergi pe mâna celui de la VAR”, a spus Avram, la Digi Sport Special. 

Video cu faza în care FCSB a primit penalty la meciul Universitatea Craiova – FCSB, scor 2-0

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Etichete: marius avram , darius olaru , video universitatea craiova fcsb , penalty olaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *