Revoltă la casa de marcat dintr-un supermarket, din cauza unei mămici / Ce și-a pus copilul să facă
0 4 minute 3 luni

O mămică ce se afla la casa de marcat alături de fiul ei a stârnit o adevărată revoltă în supermarket.

O mămică a mers la cumpărături alături de partenerul și fiul său, însă când a ajuns la casa de marcat a iscat o adevărată revoltă în interiorul supermarketului, potrivit B1.

„Coada din spatele tău se întinde, iar oamenii se uită la tine, dar nu-ți pasă pentru că copilul tău învață și graba le provoacă copiilor mici anxietate”, a precizat mămica în descrierea videoclipului.

Mai exact, aceasta și-a pus copilul la treabă și i-a dat acestuia produsele, după scanare, pentru a le pune singur în coș. În acest fel, potrivit femeii, cel mic se învață încă din copilărie să devină parte la diferite activități și să ajute.

Totuși, modul în care mămica a ales să-și educe copilul a stârnit o revoltă în supermarket, iar ceilalți oameni care așteptau la coadă la casa de marcat s-au enervat din cauza faptului că toată activitatea a decurs mult mai greu.

La comentariile videoclipului postat pe TikTok, oamenii s-au împărțit de asemenea în două tabere – cei care au fost de acord cu gestul mamei și au felicitat-o și cei care i-au reproșat că această activitate nu ar trebui să fie destinată pentru cei mici.

Redăm mai jos câteva din comentarii: 

– „A fi plin de considerație față de ceilalți este o altă lecție importantă pentru copiii noștri”, a scris un utilizator. Altcineva i-a răspuns: „La fel de importantă este și răbdarea”.

– „De aceea există jucării de dezvoltare pe care le pot folosi acasă fără a fi nepoliticoși față de alții”, a scris un alt utilizator TikTok.

– „Mereu mi-a plăcut zicala ‘străinii nu ar trebui să fie nevoiți să-ți educe copilul împreună cu tine’”, a scris un alt internaut.

– „De obicei sunt disponibile mai multe case de marcat automate, nu ești cauza întregii cozi așa că nu văd o problemă”, a scris o altă persoană.

Foarte mulți utilizatori însă au apreciat gestul femeii de a-i da sarcini fiului său în magazin:

– „Mă grăbesc tot timpul și îi spun fiicei mele ‘hai, fii rapidă’, dar nu, ai dreptate! De acum o să fac oamenii să aștepte. Ea are doar o copilărie”, a precizat un internaut.

– „Micuțul pare atât de fericit să ajute. Faci totul corect!”, a scris altcineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *