Rona Hartner: Vă rog frumos, terminați cu chestia aceasta! Dacă El mi-ar fi zis că trebuie să plec, consideram că așa e corect / video
0 5 minute 4 luni

Rona Hartner și-a pus toată credința în Dumnezeu. În cele mai recente apariții ale sale, vedeta a vorbit cel mai mult despre cele sfinte.

În urmă cu două săptămâni, Rona Hartner a vorbit despre moarte, despre momentul când vrea să te ia la El. Acum, sora ei a anunțat că artista este pe patul de moarte.

„M-am simțit bine vara aceasta, nici nu mi-am dat seama că am avut cancer în faza patru. N-am simțit sechele datorită lui Dumnezeu. Iisus mi-a zis, în timpul bolii: „Dormi liniștită!” După ce a trecut boala, cred că mă invită la aceeași chestie, să mă odihnesc în această perioadă. Am început să fac și piese!

Sunt piese care pe mine m-au ajutat psihologic să depășesc divorțul de acum trei ani. Au fost niște mari probleme de resetare a vieții. Divorțul era în mijlocul pandemiei, trebuia să-mi resetez viața. După divorț, la doi ani, am mai avut o perioadă dificilă. Apoi a urmat un proces cu fostul soț, lucru care m-a afectat enorm. După procesul cu fostul soț, m-am trezit cu cancerul în faza patru. N-am avut o perioadă roz. Toată perioada aceea m-a obligat, când mă trezeam, să fac laude lui Dumnezeu, să-L rog să rezolve ce eu nu puteam să rezolv”, spunea Rona Hartner în urmă cu două săptămâni.

„Să nu ne supărăm pe Dumnezeu când avem greutăți! Dacă Dumnezeu este cu noi, este și harul Lui, deci s-ar putea să câștigăm și să nu ajungem în depresie. (…) La sfârșitul sfârșitului, scopul este să fie glorificat Dumnezeu. De-aia nu accept când aud: „Băi, Rona, ce puternică ai fost!”

Vă rog frumos, terminați cu chestia aceasta! Cum să fii puternic dacă tu ai fost paralizat în pat?! De ce să mă considere cineva puternică din moment ce nu am făcut nimic? Eu am stat de mână cu Dumnezeu și am tăcut. Mai mult v-ați rugat voi pentru mine decât eu pentru mine fiindcă nu știam care este voința lui Dumnezeu. Dacă El mi-ar fi zis că trebuie să plec, consideram că așa este corect. El știe ce este mai bine pentru mine. Dar este adevărat că nu prea voiam să plec. Nici nu mă simțeam pregătită să plec. Cine se simte pregătit? Nimeni”, a mai zis artista.

„Cred că mulți s-ar vindeca de stres dacă ar reînnoi darul lui Dumnezeu”, a mai zis artista.

„Cred că trebuia să am parte de procesul cu Vadim ca să mă cunoască lumea. Eu oricum eram integră”, a mai spus Rona Hartner. 

„Dumnezeu mi-a zis să nu mă enervez, ci să dorm și să am încredere în El, chiar dacă metastazele mele creșteau ca ciupercile după ploaie. Noi nu merităm să fim iubiți de Dumnezeu pentru că facem greșeli, însă ne ajută Iisus. Dacă Domnul este cu noi, cine este împotriva noastră?!”, a adăugat vedeta care a avut cancer de două ori.

Vedeți mai multe aici:

Actrița Rona Hartner este pe moarte. Sora ei a făcut anunțul într-o postare pe Facebook.

„Buna seara la toata lumea, sunt Rinda, sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a transmis sora actriței pe pagina de Facebook a Ronei Hartner. Vedeți mai multe aici – https://www.dcnews.ro/rona-hartner-este-pe-moarte-transmite-sora-ei_939066.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *