Vedetele care au comentat la postarea despre Rona Hartner: „Doamne, mare e mila ta, fă o minune pentru Rona și fetița ei” / „Dumnezeu să-i lumineze calea !”
0 4 minute 4 luni

Vedetele care au comentat la postarea despre Rona Hartner:

Vedetele care au comentat la postarea despre Rona Hartner: „Doamne, mare e mila ta, fa o minune pentru Rona si fetita ei” / „Dumnezeu să-i lumineze calea !”/ Foto: Facebook

Rona Hartner își trăiește ultimele clipe, așa sună anunțul făcut de sora ei pe pagina sa de Facebook. 

Vedetele n-au ezitat să lase comentarii la postarea despre starea artistei.

Dan Negru: „Dumnezeu să-i lumineze calea !”

Simona Florescu a comentat doar prin emoticoane în formă de mâini care se roagă.

Cezar Ouatu: „Offfff Doamne, făi Tu o minune !!!Ai grijă de ea si de sufletul ei frumos și blând”

Bianca Brad: „Offff…ce veste tristă…si greu de crezut, la cat de pline de viață, de Credință si de speranta au fost postările ei recente… Imi pare tare rău…pentru ea…pentru fetita ei…pentru tine, Rinda…Dumnezeu să va aline suferința…pe a ei…dar și pe a voastră…Daca esti langa ea, citeste-i, te rog, cu voce tare, toate mesajele de aici…ii va face bine… Te imbratisez cu iubire, Rona..”

Cristina Cioran: „Doamne Dumnezeule!”

Adriana Bahmuțeanu: „Doamne, mare e mila ta, fa o minune pentru Rona si fetita ei!”

Emilia Popescu: „Dumnezeule mare, ai grija de Rona! E ceva greu de acceptat”

Postarea a fost făcută acum 5 ore, iar comentariile încă apar! Printre vedete, oamenii nu s-au sfiit și au scris comentarii în care se roagă pentru Rona, pentru o cale luminată și pentru fiica ei.

„Oh, Doamne, te rugăm ai grijă de ea! Te iubim, Rona și ne rugăm pentru tine.”

„Ganduri bune si lumina pentru tine, Rona! Putere si curaj pentru familie.Dumnezeu a facut o minune in trecut, ne rugam pentru inca una”

„Nici nu vreau să cred. Cu nodu-n gât, refuz a crede”

„Draga noastră Rona, ne-ai inseninat multe momente si te iubim mult.”

„Doamne Dumnezeule, te rog din tot sufletul meu să-i redai Ronei sănătatea și voia bună, este un om frumos la suflet așa cum ai lăsat tu omul să fie! Doamne ai grijă de ea și fa te rog o minune să fie sănătoasă!!!”

Mesajul de pe Facebook

„Buna seara la toata lumea, sunt Rinda, sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a transmis sora actriței pe pagina de Facebook a Ronei Hartner.

Rona Hartner a avut cancer

În toamna lui 2019, Rona Hartner anunța că s-a vindecat de cancer la colon. Apoi, artista s-a luptat din nou cu boala perfidă, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în stadiul patru.

În octombrie 2023, Rona Hartner spunea că s-a vindecat miraculos de cancerul în fază terminală depistat la plămâni. Vezi aici mai multe detalii – Rona Hartner, schimbare uriașă după ce s-a vindecat de cancer a doua oară: „Dumnezeu e mare. Poate fac pasul radical” –

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *