Anamaria Prodan n-a mai rezistat: ”Ce se întâmplă este o rușine mondială”
0 3 minute 9 luni
  • Cupa României: FC BihorFC Argeș, miercuri, 17:00, DGS 1

  • UCL: PSVRangers, miercuri, 22:00, DGS 1

Fotbalistul român mai are trei luni de contract și clubul ar urma să se vândă, dar Anamaria Prodan, într-o reacție dură, susține că deocamdată nu se pune problema ca Nicoale Stanciu să schimbe echipa.

Galerie Foto

Anamaria Prodan a răbufnit

Am citit și eu. Nu, eu nu știu nimic despre acest lucru, așa se obișnuiește în presa de la noi din România, să apară toate prostiile.

El mai are trei luni de contract, se termină campionatul și este plătit la zi. Toate nenorocirile din lume le citim în România. Ce se întâmplă în România este o rușine mondială.

Toți patronii care se ceartă cu antrenorii, care se înregistrează, care își dau mesaje, care se amenință. Toată lumea comentează arbitrajul, este o rușine mondială. Îmi este rușine să spun că fac parte din fotbalul acesta.

Nu are unde să plece, nu are cum să îl ia FCSB sau CFR Cluj. Echipele din România nu își permit să îl plătească pe Stanciu. Nimeni nu are bani să îi achite salariul în momentul acesta, să se înțeleagă foarte bine.

Când se va termina campionatul acolo și dacă se va întâmpla ceva acolo, cu echipa lui, atunci, cu siguranță, vom sta la discuții cu orice echipă care este interesată de achiziționarea lui Stanciu.

Toate echipele din România îl vor pe Stanciu, absolut de toate. Dar, dacă ai salariu de peste două milioane de euro, cumva ar trebui să vedem cine și-l permite”, a spus Anamaria Prodan, potrivit iamsport.

ADIO, Reghe! Cum arată acum celebrul tatuaj al Anamariei Prodan: chipul antrenorului s-a transformat în…flori

La doi ani de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a modificat tatuajul cu familia, de pe spate.

Agenta FIFA avea un tatuaj imens pe spate, în care erau înfățișați cei trei copii ai săi, dar și Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan i-a acoperit chipul fostului său soț cu 3 trandafiri și a postat imaginea pe contul de Instagram (FOTO în galeria de mai jos).

Galerie Foto

Etichete: anamaria prodan , nicolae stanciu , wuhan three towns


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *