Gigi Becali îi ia în derâdere pe CFR, Rapid și pe Dinamo și susține că doar Universitatea Craiova mai contează
0 3 minute 9 luni
  • Cupa României: FC BihorFC Argeș, miercuri, 17:00, DGS 1

  • UCL: PSVRangers, miercuri, 22:00, DGS 1

Marți, la mai mult de 12 ore de la finalul meciului, patronul FCSB-ului era chiar mai supărat decât la puțin timp după fluierul final, atunic când dădea vina pe Charalambous și pe Pintilii.

Becali se umflă în pene și susține că românii sunt interesați doar de FCSB și că Rapid, Dinamo și CFR Cluj nu contează. ”Se mai uită la Craiova, atât”

Becali i-a minimalizat din nou pe cei de la Dinamo, Rapid și CFR Cluj, echipe despre care spune că nu sunt atât de importante pentru suporterii români. Este convins că doar FCSB contează și că acesta este motivul pentru care nu ar fi lăsat să se distanțeze în campionat și să scadă atractivitatea campionatului.

N-ai cum 11 metri și eliminare. Eu cum pot să joc fotbal? Probabil nu le convenea celorlalți, că dacă se ducea FCSB prea departe, nu se mai uită lumea la fotbal, dacă era detașată.

Pe cine să vadă, CFR și Rapid? La Rapid se duc pe stadion ăia 3.000 și gata. Cine să se mai uite la televizor? Dinamo, săraca, ce să facă ea? Se mai uită (n.r. oamenii) la Craiova, atât. În rest, FCSB! Găman n-ar fi dat, dar ăla din cabina VAR (n.r. Szabolcs Kovacs) țipa penalty. Ăla, de frică, că e fratele lui Istvan… Iți dai seama ce mizerie?

Vreau să fac declarații! De ce să dai 11 metri dacă vezi că nu atinge mâna? Și galben… E imposibil. N-am ce să discut, dacă era 1-1, nu era nicio problemă.

… Pe mine singurul lucru care mă deranjează, pentru ce-l mai aduci pe frate-su, să îl faci arbitru și pe el? Nepoți mai au, ceva? Dacă de 20 de ani numai asta face… Încontinuu pe capul meu, luați-l odată! În Europa cum poate arbitra așa bine, și când vine pe aici…”, a declarat, printre altele, Gigi Becali, într-o conferință de presă ad-hoc susținută a doua zi după UTA – FCSB 2-1.

Video cu declarațiile lui Gigi Becali despre UTA – FCSB 2-1

Etichete: gigi becali , becali conferinta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *