Copilul căutat în râul Ialomița ar fi fost împins. ”Mama stă mai mult pe TikTok, nu prea are grija lui”
0 3 minute 10 luni

Băiețelul se pare că a fost împins în râu chiar de către prietenul său, un copil mai mic cu un an, în joacă. Se pare că acesta a și recunoscut gestul. Sunt slabe șanse ca băiețelul să fie găsit în viață, cu atât mai mult cu cât căutările au început târziu. Mama băiatului a spus că acesta a plecat în jurul orei 12:00 și că l-a căutat peste tot. Căutările autorităților au început abia la ora 20:00. 

Fratele băiatului dispărut a făcut declarații șocante, conform Antena3: ”A plecat să se joace cu un copil mai mic cu un an decât el. Din păcate, acolo nu știu ce au făcut, s-or fi enervat și l-a împins în apă. Au fost audieri la Snagov și a recunoscut că l-a împins (…) 15 metri adâncime lângă mal. N-am avut curaj să intru, eram singur. Mama mai mult folosește TikTok și nu prea avea grija lui.Am văzut urmele lui, care doar coborau la râu. Din spusele copiilor, erau și haine, iar băiatul (care l-a împins) le-a aruncat și pe acelea în râu”. 

Căutările au început de vineri seară, de la ora 20:00, când au fost alertate autoritățile. Echipe de scafandri și bărci de căutare au fost mobilizate pentru găsirea copilului. A fost și extinsă raza de căutare, fără succes însă. 

Mai multe echipe de pompieri din Ialomița au venit astăzi pentru a ajuta la căutarea copilului.  Au fost trimise inclusiv drone. Șansele sunt mici, pentru că apa este foarte adâncă, pe fundul râului sunt curenți puternici, iar vizibilitatea e aproape zero. 

Citește și: Doi tineri au căzut cu maşina în râul Someş. Unul a fost salvat, celălalt este căutat de scafandri / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

copil


disparut


ialomita


rau

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *