Incidentele se țin lanț în ministerul lui Grindeanu. Locomotiva unui tren, care transporta ţiţei, a luat foc luni în Sălaj
0 2 minute 10 luni

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un incendiu s-a declanşat în seara zilei de luni în gara localităţii Şimleu Silvaniei la locomotiva unui tren ce transporta ţiţei.

‘În această seară, la ora 20.41, pompierii Secţiei Şimleu Silvaniei au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la locomotiva unei garnituri de tren ce transporta ţiţei, aflat în gara localităţii Şimleu Silvaniei. Garnitura de tren era formată din două locomotive şi 19 vagoane. Locomotiva afectată a fost separată de vagoane, imediat. Incendiul s-a manifestat iniţial cu flacără şi cu degajări moderate de fum’, se arată într-o informare de presă a inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, nu au fost înregistrate victime, iar incendiul nu s-a propagat la vagoane. ‘Incendiul a fost lichidat şi zona a fost balizată, asigurându-se măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. Nu s-a impus evacuarea zonei’, se precizează în informarea menţionată. 

Citește și – Nou eșec răsunător pe Autostrada A7 Ploiești – Buzău. „Lui Grindeanu nu îi pasă. E fericit că a scăpat de rotativă. Se pregătește de concediu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

incendiu


locomotiva


salaj


titei

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *