Meci de fotbal, prelungit cu 42 de minute: Ce pedeapsă a primit brigada de arbitri
0 2 minute 1 an

Brigada de arbitri de la partida Atletico Palmaflor – Blooming (3-2), din prima ligă boliviană de fotbal, şi care a impus 42 de minute de prelungire a fost suspendată pe termen nedefinit de Comisia de arbitri a federaţiei boliviene, transmite EFE.

Suporteri jpg

Meciul care a avut loc pe data de 13 martie a fost oficiat de arbitrii Julio Gutierrez, Edwin Paredes, Miguel Villanueva, Raquel Acero, Carlos Garcia şi Gustavo Vera.

Comisia de arbitri a hotărât ”suspendarea întregii echipe de arbitraj pe termen nelimitat până când sunt revizuite înregistrările audio şi video ale meciului şi din sala VAR pentru a se stabili responsabilităţile individuale şi colective”.

Partida, care s-a disputat luni, în etapa a 6-a a ligii boliviene, a fost marcată de o ploaie abundentă care aproape au făcut impracticabil terenul în repriza secundă, dar şi de două eliminării consecutive la Blooming, înaintea celor 42 de minute adiţionale.

Scorul s-a încheiat cu 3-2 în favoarea lui Palmaflor, echipă condusă de fostul preşedinte bolivian Evo Morales, care se află pe locul al treilea în clasament, printr-un gol marcat de argentinianul Jonathan Canete în minutul 90+38. Blooming a descris arbitrajul ca fiind ”ruşinos” şi a cerut ca această brigadă să nu mai fie delegată la meciuri în fotbalul bolivian.

Sport


Top articole


Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *