Șansă nesperată pentru Deian Sorescu! Ce se întâmplă cu fotbalistul, după împrumutul de la FCSB
0 3 minute 11 luni
  • EHF Champions League: Gyor – Vipers, sâmbătă, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga, baraj: FC Argeș – Dinamo, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Fotbalistul a fost împrumutat de la Rakow până la finalul sezonului actual, iar Gigi Becali a decis deja că nu îl va transfera definitiv, după ce roș-albaștrii au ratat încă o dată titlul. 

Deian Sorescu, șanse mari să rămână la Rakow

Potrivit presei din Polonia, citată de Sport.ro, internaționalul român are șanse mari să evolueze în sezonul următor la echipa care l-a cumpărat cu 800.000 de euro de la Dinamo, în vara anului trecut. 

Polonezii sunt convinși că Sorescu se poate adapta în cele din urmă la club, mai ales că așteptările pentru el încă au rămas extrem de mari. De altfel, românul e cel mai scump fotbalist transferat vreodată de Rakow. 

Astfel, Sorescu a primit o șansă nesperată de a-și revitaliza cariera în străinătate. 

Singurul mod prin care Deian Sorescu ar continua la FCSB

Becali a transmis că singura modalitate prin care Sorescu ar continua la FCSB ar fi ca Rakow să-l cedeze din nou sub formă de împrumut.

Sorescu e liber, gata. Ce să fac cu Sorescu? Îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc. Păi ce a făcut ăla, Borza, pe acolo… Am zis că o să intre Cordea și stă lângă Borza. A făcut Borza ce a vrut pe acolo.

E clar să Sorescu nu e fundaș, eu mi-am dat seama că nu e fundaș. Eu mi-am dat seama că Sorescu ne-a ajutat, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Etichete: deian sorescu , rakow


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *