”A fost un șoc!” Momentul de cotitură care a dus la victoria clară a lui Dinamo cu FC Argeș la baraj
0 3 minute 12 luni
  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga, baraj: CFR – U Craiova 1948, joi, 20:30, DGS 1

  • Manșa retur dintre cele două formații este programată sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00.

Bogdan Stelea: ”Nu mă așteptam! I se datorează lui Burcă!”

Bogdan Stelea a fost impresionat de prestația echipei pregătite de Ovidiu Burcă, iar fostul portar al lui Dinamo a avut cuvinte de laudă la adresa tehnicianului, care a reușit să formeze un grup puternic, dar și la adresa jucătorilor.

De asemenea, fostul mare portar a remarcat și aportul adus de suporterii ”Câinilor”. Mai mult, Bogdan Stelea a identificat și momentul care i-a făcut pe dinamoviști să reușească să se motiveze înaintea meciului contra formației din Trivale, înfrângerea la scor suferită cu Poli Iași, scor 1-4.

Nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Te așteptai ca meciul să fie echilibrat. Dinamo era considerată outsider. Nu mă așteptam să aibă ocaziile pe care le-au avut. Din zece șuturi să marchezi șase goluri e fantastic. Asta se datorează atmosferei de la meci și celei din sânul echipei.

I se datorează mult lui Burcă, pentru că a ținut grupul motivat în permanență chiar si cu problemele pe care le-au avut. Nu e ușor. E clar și meritul jucătorilor că au fost receptivi. A găsit un grup de jucători foarte buni din punct de vedere al caracterului.

La Iași, a fost un șoc pentru ei și și-au dat seama că trebuie să își schimbe atitudinea. S-au gândit că nu au nimic de pierdut, că au două meciuri de totul sau nimic. Suporterii i-au ajutat enorm”, a declarat Bogdan Stelea la Fotbal Club.

VIDEO Rezumatul partidei Dinamo – FC Argeș 6-1

Etichete: dinamo , promovare , fc arges , ovidiu burca , baraj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *