Continuă scandalul de la Roland Garros
0 3 minute 12 luni
  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga, baraj: CFR – U Craiova 1948, joi, 20:30, DGS 1

După meciul din primul tur dintre Marta Kostyuk și Aryna Sabalenka, ucraineanca a refuzat să-și salute adversara din Belarus și a fost huiduită de public.

Dayana Yastremska, despre tensiunile din circuit

La o zi de la acel moment, Dayana Yastremska, sportivă din Ucraina, a vorbit despre situația tensionată și a transmis că nu îi este comod să joace împotriva unor adversare din Rusia sau Belarus.

Galerie Foto

La fiecare turneu, aceeași întrebare, cum ne simțim. Am spus deja poziția noastră. Nu ne simțim foarte bine.

Cum putem intra pe teren și să jucăm împotriva unor oameni cărora le place să fie din Rusia, să jucăm împotriva adversarelor care vin din țările teroriste? Cum? Este dificil din punct de vedere emoțional.

Așa că mai bine îi întrebăm cum se simt ei jucând împotriva noastră. Se simt bine sau nu? Această întrebare ar trebui s-o adresați”, a spus Dayana Yastremska, după înfrângerea cu Donna Vekic, din primul tur de la Roland Garros, potrivit Eurosport.

Reacția Martei Kostyuk

Întrebată despre faptul că a fost huiduită după meciul cu Aryna Sabalenka, Marta Kostyuk a declarat: “Aș vrea să știu cum se vor simți ei în legătură cu asta în aproximativ zece ani, când războiul se va încheia. Nu cred că se vor simți prea bine”.

Galerie Foto

Aryna Sabalenka, în schimb, a transmis: ”Îmi pare rău, nu mi-am dat seama din prima! Am crezut că acele huiduieli sunt la adresa mea. Am fost puțin surprinsă, dar apoi am simțit sprijinul vostru. Așa că vă mulțumesc foarte mult. Este cu adevărat important!”.

Galerie Foto

Etichete: roland garros , aryna sabalenka , marta kostyuk , dayana yastremska


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *