Jucătorul evidențiat de Adrian Mutu, după victoria cu CFR Cluj: ”Muncește foarte mult pentru echipă”
0 3 minute 1 an
  • SuperLiga: UTAHermannstadt, marți, 20:00, DGS 1

  • Premier League: ArsenalChelsea, marți, 22:00, DGS 1

Marko Dugandzic (dublă) și Mattias Kait le-au adus victoria giuleștenilor, în timp ce Rangelo Janga a marcat pentru campioana en-titre. 

Adrian Mutu: ”Am făcut un meci bun astăzi, mai ales în repriza a doua, când am știut să suferim”

La finalul celor 90 de minute, Adrian Mutu s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale, dar și de rezultatul final. 

După acest meci, Rapid a rămas pe poziția a cincea, însă s-a apropiat la doar patru puncte de locul trei, acolo unde se află CFR Cluj. 

”Așa este în fotbal, după cum spuneam și la meciul cu FCSB, doar îmi fac treaba. Tot ce am în minte e să redresez echipa.

Briam Beamer, maestru Do it Yorself, vine în salvarea renovărilor puse în așteptare. Îndemânaticii, pe DIGI Life și DIGI Online, azi de la 22:00.

Cred că am fost puțin influențați de golul din penalty și de golul doi venit repede. Am făcut un meci bun astăzi, mai ales în repriza a doua, când am știut să suferim. Știam ce ne așteaptă, știam ce stil de joc au. Mă bucur că am terminat cu bine și este o stare foarte frumoasă.

El (n.r. Marko Dugandzic) este un jucător foarte bun în ansamblu pentru că muncește foarte mult pentru echipă. Ceea ce i-am dat eu este liniștea, l-am învățat și anumite mișcări pe care să le facă. Cred că a înțeles, 19 de goluri sunt multe, dar putea să aibă și mai multe goluri dacă nu rata penalty-uri (n.r. râde).

Îi felicit pe băieți că au rămas cu picioarele pe pământ, după victoria din derby-ul cu FCSB. Astăzi am intrat bine, conectați și vom încerca să câștigăm cu toate echipele pentru a acumula experiență pentru sezonul viitor.

Acea perioadă va rămâne în bagajul meu de antrenor, sunt momente care fac parte din viața unui antrenor, te face să dai mai mult de 100%. Suntem la Rapid, presiunea e mare.

Noi acum trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a spus Adrian Mutu.

Video cu Rezumatul partidei dintre Rapid și CFR Cluj 

Etichete: rapid , cfr cluj , adrian mutu , superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *