Real Madrid, calificare triumfală în finala Cupei Spaniei. Barcelona, umilită pe Camp Nou
0 3 minute 1 an

Real Madrid a învins FC Barcelona chiar pe Camp Nou şi s-a calificat în finala Cupei Regelui Spaniei. 

După ce a pierdut cu 1-0 în tur, gol marcat de Franck Kessie, Real Madrid a venit mai motivată pe terenul eternei rivale şi a reuşit o victorie categorică, scor 4-0. 

Scorul a fost deschis în finalul primei reprize de Vinicius Jr, după o fază rapidă de contraatac. La pauză, s-a intrat cu 1-0, dar nimeni nu putea să prevadă ce s-a întâmplat în repriza secundă. Benzema a ieşit la rampă şi a marcat de trei ori pentru Real Madrid, care se impune cu un neverosimil 4-0. 

Real Madrid va juca în finala Cupei Spaniei cu Osasuna. 

Osasuna, în a doua finală din istoria clubului 

Echipa Osasuna Pamplona s-a calificat în finala Cupei Spaniei la fotbal, la 28 de ani de la ultima sa prezenţă în această fază a competiţiei, în urma rezultatului de egalitate, 1-1, după prelungiri, înregistrat marţi seară pe terenul formaţiei Athletic Bilbao, în manşa secundă a semifinalelor.

Athletic, pregătită de Ernesto Valverde, fostul antrenor al echipei FC Barcelona, a deschis scorul pe stadionul San Mames în minutul 33, prin Inaki Williams, anulând astfel avantajul oaspeţilor, învingători în meciul tur, de la Pamplona (1-0). Niciuna dintre cele două formaţii nu a mai reuşit să marcheze în timpul regulamentar de joc, soarta calificării fiind decisă în prelungiri, când Pablo Ibanez a înscris golul egalizator (116), graţie căruia Osasuna a obţinut biletul pentru finală

Osasuna a repetat astfel scenariul din fazele precedente, în care a eliminat formaţiile Gimnastic de Tarragona, Betis Sevilla şi Sevilla FC, de fiecare dată după prelungiri.

Aceasta este a doua finală în Copa del Rey din istoria clubului Osasuna, la 28 de ani după cea pierdută în faţa formaţiei Betis Sevilla (1-2 după prelungiri), în 2005, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *