”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”
0 4 minute 2 săptămâni
  • SuperLiga: CFR Cluj – Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul – Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Inițial s-a crezut că ar fi vorba despre Dani Coman, dar se pare că românul dorit de ”Bursuc” ar fi de fapt Florin Prunea (55 de ani).

  • CFR Cluj – Rapid, duelul din Ardeal va putea fi urmărit duminică, 5 mai, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în format Live Video pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport de către abonații RCS-RDS. 

Prunea a confirmat discuțiile cu Petrescu. A spus cine decide de fapt la CFR Cluj

Oficialul a confirmat, voalat, informația și a spus că a mai fost o dată foarte aproape de a semna cu gruparea din Gruia.

”Cu Petrescu am vorbit ieri (n.r. – vineri). Noi vorbim.

În primul rând, suntem bucuroși pentru că avem fundaș dreapta la meciul nostru de retragere, pe 25 mai (n.r – meciul de retragere al Generației de Aur). Bine că s-a întors acasă.

Știu că și-ar dori (n.r. – să fie Prunea președinte la CFR Cluj). Și eu mi-aș dori să lucrez cu el, să lucrez cu Dan Petrescu.

Nu știu dacă s-a referit la mine, numai el poate să spună”, a spus Prunea, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special.

Chestionat de ce nu încep colaborarea imediat, mai ales că ambii își doresc asta, Prunea a spus: ”Păi, e o problemă. Nu decid nici eu, nici Petrescu. Acolo, știm foarte bine, este un patron, el decide”.

”Dani Coman era pe drum a doua zi”

Prunea a dezvăluit că tentativa lui Petrescu de-al aduce pe Prunea ”executiv” la CFR Cluj nu este prima. Înainte de a fi înscăunat Cristi Balaj, Petrescu l-a dorit pe Prunea.

”Da, și atunci am fost foarte aproape de a ajunge. Îmi luasem și biletele de avion, dar dimineața am primit un telefon și am anulat totul. 

După ce s-a întâmplat cu mine, Dani Coman era pe drum a doua zi. Și m-a sunat: ‘băi, dar ce s-a întâmplat, pentru că eu știam că tu ești alesul’.

I-am explicat și i-am spus să se ducă și să vadă și el care e treaba.

S-a dus, dar nu s-a înțeles cu ei și așa a apărut varianta Cristi Balaj.

Nu cred că a picat pentru că aș fi putut eu intra în conflict cu FRF. Știi de ce? Pentru că dacă ai echipă, poți să-l ai pe Prunea ca președinte fără probleme.

Nu mai sunt vremurile alea în care cineva își permitea să-i spună unia sau altuia ‘dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus! Nu mai merge’.”, a mai spus Prunea, la Digi Sport.

VIDEO cu Florin Prunea despre discuțiile cu Dan Petrescu

Etichete: dan petrescu , dani coman , florin prunea , presedinte cfr cluj , petrescu cfr cluj , prunea dan petrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *