Ionel Dănciulescu nu s-a abținut după ”U” Cluj -3: ”E inadmisibil”
0 3 minute 2 săptămâni
  • SuperLiga: CFR Cluj – Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul – Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Ionel Dănciulescu nu s-a ferit de cuvinte, după ”U” Cluj – Dinamo 3-3

La finalul meciului cu ”U” Cluj, Ionel Dănciulescu (47 de ani), fost jucător și conducător la Dinamo, a spus lucrurilor pe nume. Acesta a evidențiat greșelile în urma cărora gruparea bucureșteană a pierdut puncte importante în acest play-out.

Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele după o partidă în care Dinamo primește gol după minutul 90. O partidă pe care tu ai avut-o în mână.

Începutul de repriza a doua a fost foarte bun pentru Dinamo, au și reușit să facă 2-1. Controlează jocul într-o oarecare măsură, după care vine greșeala lui Golubovic.

Se face 2-2 și jocul se complică, dar și așa Ahmed Bani, care, din punctul meu de vedere, a făcut cea mai bună partidă azi la Dinamo, vine cu o centrare a lui pentru Pavicic și din nou nu știi să închizi jocul, să joci la rezultat, să faci orice, având în vedere că până la acest meci aveai patru partide la care ai primit gol după minutul 90.

Trebuie să faci o altă strategie. Aici ține și de antrenor, de personalitatea jucătorilor, de responsabilitate. Ultima fază din care Dinamo a primit gol a fost o fază fixă. Indiferent de ce se întâmplă, nu ai voie să primești gol la faza aceea.

Trebuie să faci absolut orice depinde de tine să nu-i dai posibilitate adversarului să înscrie. Adică, l-am văzut pe Bic la un moment dat, el a dat cu capul, nu a fost marcat de nimeni.

E inadmisibil să se întâmple lucruri de genul acesta. Tu știi că ai primit gol și ai probleme după minutul 90 și să nu remediezi problemele astea?”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Special.

Clasamentul play-out-ului SuperLigii

clasamentul din play out dupa u cluj dinamo

Clasamentul din play-out-ul SuperLigii / Foto: captură Digi Sport

VIDEO Rezumat ”U” Cluj – Dinamo 3-3

Etichete: ionel danciulescu , video u cluj-dinamo , clasament play-out superliga , etapa 8 play out superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *