”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern -2
0 4 minute 2 săptămâni
  • BASCHET: Fenerbahce – Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund – PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Pe Allianz Arena, în fața a 75.000 de spectatori (75.024 de spectatori e capacitatea arenei), cele două echipe au jucat fără menajamente și au ieșit patru goluri, două marcate din penalty, câte unul pentru fiecare echipă.

Gabi Balint: ”A fost incredibil ce a făcut Kroos”

Ilie Dumitrescu (55 de ani) și Gabi Balint (61 de ani), experții Digi Sport pe UEFA Champions League, și nu numai, au tras concluziile serii. Remarcații? Toni Kroos (34 de ani) și Carlo Ancelotti (64 de ani).

”Bayern a început bine meciul, are și o ocazie, Real dădea impresia că nu e în joc, dar așa a fost și cu City. Apoi, a venit acea pasă fenomenală a lui Kroos, care l-a deschis pe Vinicius și s-a făcut 1-0. Kroos a dat acolo pasa anului, a fost ceva incredibil. S-a sincronizat perfect cu Vinicius.

Apoi, Tuchel, greșit. Nu ai cum să-l pui pe Musiala în dreapta și pe Sane în stânga. Nu l-a ajutat deloc și nu și-a dat seama că nu-l ajută deloc. Abia la pauză face schimbarea, se marchează gol, vine și penalty-ul, plus că Musiala l-a făcut praf pe Vasquez.

Și cred că Tuchel a mai greșit și cu Muller. Sigur, a fost antrenorul din teren, dar a greșit cu el, pentru că nu a ajutat echipa mai deloc. Gnabry trebuia băgat mult mai repede.

Real rămâne acea mare echipă, ce să mai, iar Ancelotti e acum numărul 1. L-a întrecut și pe Guardiola”, a spus Gabi Balint, prezent în studioul emisiunii Euro Fotbal.

Ilie Dumitrescu: ”Pentru prima dată când Ancelotti nu l-a scos pe Rodrygo”

Ilie Dumitrescu a fost de acord cu fostul său coleg de la Steaua.

”Da, este un mare antrenor, iar în acest meci a mutat foarte bine. A fost pentru prima dată când nu l-a schimbat pe Rodrygo. Până acum, până la acest meci, îl schimba mereu primul pe Rodrygo.

Dar acum , îl scoate pe Nacho și intră Camavinga, schimbă Modric cu Bellingham, pentru că sunt post pe post, și mai face Diaz cu Kroos, adică mutare ofensivă. Dar nu l-a scos pe Rodrygo. L-a scos pe Bellingham în seara asta”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

VIDEO cu rezumatul partidei Bayern – Real 2-2

ECHIPELE DE START

  • Bayern Munchen: Neuer, Kimmich – Dier – Kim – Mazzraoui,  Laimer, Goretzka – Sane, Muller, Musiala – Kane

Rezerve: Choupo-Moting, Davies, Gnabry, Guerreiro, Pavlovic, Peretz, Tei, Ulreich, Upamecano, Zaragoza

Antrenor: Thomas Tuchel

  • Real Madrid: Lunin, Vasquez – Nacho, Rudiger – Mendy, Valverde – Tchouameni – Kroos, Rodrygo – Bellingham – Vinicius.

Rezerve: Arrizabalaga, Camavinga, Ceballos, Courtois, Diaz, Garcia, Guler, Joselu, Militao, Modric.

Antrenor Carlo Ancelotti:

Etichete: real madrid , bayern munchen , gabi balint , carlo ancelotti , toni kroos , ilie dumitrescu , semifinale champions league , bayern real 2-2 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *