MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”
0 4 minute 2 săptămâni
  • BASCHET: Fenerbahce – Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund – PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

După ce FCSB a câștigat titlul, Stoica a ieșit în spațiul public și s-a dezis de gruparea din SuperLiga. După două zile, oficialul actualei campioane nu i-a rămas dator lui Stoica.

MM Stoica: ”Pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei”

Galerie Foto

Tudorel Stoica a fost unul dintre fotbaliștii de bază ai celor de la Steaua, mai ales în sezonul în care s-a câștigat Cupa Campionilor Europeni, 7 mai 1986, după 2-0 cu Barcelona, dar Stoica nu a jucat în finala de la Sevilla. Ștefan Ioven a fost căpitanul care a ridicat marele trofeu deasupra capului, Stoica fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

MM Stoica nu se dezice total de Stoica și spune că pentru el a fost cel mai important căpitan din istoria Stelei.

”Trăiești o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total.

Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine știe ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat😉

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei și – alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu – fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe.

Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălățean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.

P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!”, este mesajul postat de MM Stoica, pe contul său de Instagram.

Tudorel Stoica a răbufnit la adresa FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a cucerit titlul în SuperLigă

Totuși, există și contestatari ai FCSB-ului. Tudorel Stoica (69 ani), legendă stelistă, s-a enervat când a fost întrebat de formația patronată de Gigi Becali (65 ani).

Fostul căpitan din Ghencea a trimis ”săgeți” către FCSB și a transmis că așteaptă să o vadă în acțiune în preliminariile UEFA Champions League.

”Să vedem ce se întâmplă în calificările pentru Champions League, s-ar putea să nu reușească să nu intre în nicio competiție europeană. 

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, vă spun sincer, pentru mine FCSB-ul nu există. E o echipă care n-are nume. Numele de FCSB sunt patru litere ale alfabetului.

Nu semnifică nimic. Dacă FCSB-ul e Steaua, Steaua (n. red. CSA Steaua) cine este? Sunt două lucruri diferite. La noi, totul e posibil. Sunt multe lucruri care n-au logică. 

Să-i lăsăm să se bucure că sunt campioni, au câștigat campionatul, foarte bine. Să vedem ce se va întâmpla mai departe.”, a declarat Todorel Stoica pentru sport.ro.

VIDEO cu declarațiile lui Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul

Etichete: mm stoica , tudorel stoica , fcsb campioana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *