Silvestru Șoșoacă a plecat de la emisiunea de la România TV. Ce l-a scos din minți
0 3 minute 2 săptămâni

Silvestru Șoșoacă, încă actualul soț al senatoarei SOS Diana Șoșoacă, a lansat noi acuzații la adresa lui Vicențiu Luis Lazarus.

Silvestru Șoșoacă a intrat în direct, din Piața Victoriei, la România TV, în emisiunea prezentată de Ioan Korpos, sâmbătă seară, și a spus în repetate rânduri că pe Luis Lazarus l-a chemat Vasile Țuțurigă în trecut, reproșând că Diana Șoșoacă a fost ‘capturată’ de Luis Lazarus, unul dintre oamenii care i-ar fi stricat căsnicia și partidul SOS.

Luis Lazarus a intrat și el în direct, prin telefon, pentru a lămuri situația.

Mai mult, cei doi au avut câteva schimburi acide de replici, în care și-au aruncat acuze reciproc și au vorbit unul peste altul. La un moment dat, Luis Lazarus a clarificat de ce și-a schimbat numele.

‘Nu m-a chemat niciodată Vasile. Pe mine mă cheamă Luis Vicențiu. Acestea sunt numele mele de botez. E o invenție infectă pe care o flutură ca și cum ar fi vreo acuzație. Numele de familie a fost Țuțurigă și este numele tatălui meu, care nu a avut nicio legătură cu mine. Și, atunci, m-am dus la starea civilă din Drobeta Turnu-Severin, unde este un document, scris de mâna mea, în care explic cum tatăl meu a fost total paralel cu viața mea. Nu l-a interesat de mine și am hotărât să îmi schimb numele.’, a spus Luis Lazarus.

În timp ce Luis Lazarus explica, Silvestru Șoșoacă, aflat în transmisiune directă la România TV, din Piața Victoriei, a ‘aruncat’ microfonul și a ieșit din emisiune.

‘Ce relevanță are astăzi că pe mine mă cheamă azi Luis Vicențiu Lazarus și nu Țuțurigă?! Tatăl meu, Țuțurigă, am explicat asta acum 20 de ani la o emisiunea la OTV… Domnul Șoșoacă m-a sunat la ora 1 noaptea și m-a amenințat… nu vedeți că a plecat și acum din emisiune?!  ‘, a zis Lazarus.

În timp ce Luis Lazarus explica, Silvestru Șoșoacă, aflat în transmisiune directă la România TV, din Piața Victoriei, a ‘aruncat’ microfonul și a ieșit din emisiune.

După vreo 10 minute, Silvestru Șoșoacă a revenit în direct și dialogul a continuat în stilul caracteristic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *