Zelenski, recomandare pentru Putin: Miile de ruși care mor în Ucraina ar fi mai bine folosiți pentru a opri teroriștii acasă
0 2 minute 2 săptămâni

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj, la 24 de ore după atacul de la mall-ul din Moscova.

Volodimir Zelenski l-a calificat pe Vladimir Putin drept un lider „fără valoare” pentru răspunsul său la atacul de la mall-ul Crocus din Moscova. Președintele ucrainean l-a acuzat pe Putin pentru că a rămas „tăcut pentru o zi” înainte de a învinovăți în mod fals Ucraina într-o mișcare „complet previzibilă”, scrie Sky News.

„Miile de ruși care mor pe pământul ucrainean ar fi mai bine folosiți pentru a opri teroriștii acasă“, a spus Zelenski.

„Ei [Rusia] au condus sute de mii dintre teroriștii lor aici, pe pământul ucrainean. Ei luptă împotriva noastră și nu le pasă ce se întâmplă în propria lor țară.

Toate acestea s-au întâmplat ieri, iar acest Putin fără valoare, în loc să se implice în Rusia, să li se adreseze cetățenilor, a rămas tăcut pentru o zi – gândindu-se cum să dea vina pe Ucraina. Totul este complet previzibil“, a spus Zelenski.

„Sutele de mii de ruși care sunt în prezent uciși pe pământul ucrainean ar fi cu siguranță suficienți pentru a opri orice terorist”, a mai zis Zelenski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *