Accident cumplit la Măgurele, soldat cu 2 morți și un rănit grav. Două autoturisme s-au ciocnit violent
0 3 minute 2 săptămâni

Două persoane a murit, joi seară, iar o a treia este rănită, în urma unui accident cumplit petrecut la Măgurele, pe șoseaua Atomiștilor, În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că doi bărbați, unul dintre ei fiind șofer, au murit la impactul dintre două autoturisme. 

Accident cumplit în apropierea Capitalei FOTO Arhivă Adevărul

Accident cumplit în apropierea Capitalei FOTO Arhivă Adevărul

Conform Știrile ProTV, cele două victime aveau 24, respectiv, 32 de ani. Celălalt bărbat în vârsta de 60 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurăriloe în care s-a produs tragedia.

Accident cu doi morți și un rănit în stare gravă, pe DN13, în apropiere de satul unde are proprietăți Regele Charles

Un accident cu doi morți și o persoană în stare foarte gravă s-a petrecut pe 8 februarie 2024 între localitățile brașovene Bunești și Fișer. Traficul a fost blocat până la îndepărtarea celor două vehicule.

Două persoane au murit într-un accident petrecut joi dimineața pe DN 13, între localitățile brașovene Fișer și Bunești (comuna din care face parte și satul Viscri, cunoscut pentru că Regele Charles are aici proprietăți).

Dintr-un autoturism Dacia Logan care a fost implicat în accident a rămas doar jumătatea posterioară, iar persoanele aflate în acesta au suferit leziuni extrem de grave.

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN13, în zona localității Bunești, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 3 persoane au fost suferit leziuni corporale și, la acest momemt, beneficiază de sprijin medical. La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidental”, a declarant agent șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Pompierii brașoveni au anunțat că în urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care două erau încarcerate.  

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *