Între două Eclipse: Zodiile care trebuie să fie pregătite. Atenționarea astrologului: Este un uragan… karmic
0 2 minute 2 săptămâni

Ne aflăm între două eclipse. Patru zodii, în special, sunt marcate de evenimente karmice. 

”Ne aflăm în plin sezon al eclipselor, traversăm așa o perioadă interesantă, ciudată, marcantă, dubioasă sau… cum vor alții să-i spună: karmică. Întotdeauna, perioada între două eclipse, am avut-o pe 25 martie pe cea de Lună și o vom avea pe 8 aprilie pe cea de Soare, avem întâlniri, evenimente, ciudățenii, mai multe într-un timp scurt.

Dacă până acum, se petreceau anumite evenimente într-un an, acum se petrec în astea două săptămâni, pe redepe-nainte. Sunteți surprinși, este un uragan în viețile voastre, mai ales dacă aveți în astrogramele natale marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Nu uitați, aflându-ne între cele două eclipse, trebuie să fim pregătiți și mult mai atenți la ce se întâmplă în viețile noastre. Sunt situații bizare, dar predestinate. Nu sunt degeaba!

Mercur își începe retrogradarea în 2 aprilie, așa că reapar oameni, discuții în viețile noastre. Sunt tot felul de ciudații ciudate, fiți deschiși, căci următoarea eclipsă se petrece în semnul Berbecului și, când avem o asemenea configurație, e vorba de prospețime, noutate, îndrăzneală, curaj” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânal, 1 – 7 aprilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *