Un bărbat care lucra într-o pădure a murit după ce un copac a căzut peste el
0 2 minute 2 săptămâni

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un bărbat în vârstă de 47 de ani care lucra într-o pădure din localitatea Chiţoc a murit, luni, după ce un copac a căzut peste el.

La locul producerii incidentului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, dar nu a putut face nimic pentru salvarea vieţii bărbatului.

„Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Chiţoc, a fost lovit de un copac, într-o pădure din localitate. Echipajul de ambulanţă deplasat la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *