Enervat de Dan Șucu, Gigi Becali anunță: „Iau doi atacanți și intru în Liga Campionilor!”
0 5 minute 7 luni
  • Liga 2: Tunari – Corvinul, luni, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo – CFR Cluj, duminică, 21:30, DGS 1

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB

Gigi Becali (65 ani) este deja cu gândul la campania de transferuri din iarnă. Patronul FCSB a fost stârnit de declarațiile lui Dan Șucu (60 ani), acționarul majoritar de la Rapid, care a transmis că giuleștenii țintesc titlul în acest sezon. 

Astfel, latifundiarul din Pipera vrea să cumpere doi juctori cu care să atace titlul, iar apoi grupele UEFA Champions League, unde nu a mai ajuns din sezonul 2013/2014 încoace. 

„Sunt mulțumit de joc, am avut multe ocazii. Când ai multe ocazii… Dar n-are voie să se apropie adversarul de poartă. Daca vrem în Liga Campionilor, în România nu are voie! Dar o să o fac eu, iau în iarnă doi atacanți. Iau o extremă dreapta și un vârf.

M-a enervat și ăsta, Șucu, cică ‘Domn’e, nici nu concep să fie Rapid sub FCSB’. M-au ambiționat și toate discuțiile despre Charalambous. Că e antrenor, că nu e. Și acum a venit și chestiunea asta cu Dinamo. Eu le-am demonstrat, dar dacă le mai arăt o dată, cred că le închid gura. Dacă Dinamo e pe ultimul loc sau retrogradează, să retrogradeze, nu mă interesează, dar dacă noi intrăm în Liga Campionilor, e altceva!

Gigi Becali: „Chiar dacă am fost pe locul 2, eu tot pe 1 am fost în fotbal

Zice și el (n.r. – Șucu), săracul, dar e băiat bun. Nu m-a supărat, nu e de supărare. Eu am vorbit cu el când voia să îl ia pe Edjouma. I-am zis că la fotbal e război! El cică nu vede lucrurile așa. Dar trebuie să le vezi. Chiar dacă CFR a luat campionatul 5-6 ani la rând, chiar dacă a luat și Farul doi ani, chiar dacă am fost pe locul 2, eu tot pe 1 am fost în fotbal.

Atât timp cât umplu stadioanele, cât vând jucători de 11-12 milioane de euro, tot eu sunt pe 1 în fotbal. Nu accept pe altul să fie mai tare decât mine. Și nu are cum să fie. Umplu stadioanele, 40-50% din suporteri sunt la mine, chiar dacă unii zic că e FCSB, că nu e Steaua, eu nu accept să fiu locul 2! La iarnă trebuie să spulber tot. Nu mai ai voie să faci egal cu Hermannstadt. UTA ne-a bătut că a fost mizeria aia de arbitraj. Noi trebuie să jucăm și contra arbitrajului”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Victor Angelescu: ”Nu din cauza asta FCSB nu a mai câștigat titlul!”

Chiar dacă Victor Angelescu susține că nu condamnă strategia roș-albaștrilor, acționarul de la Rapid spune că în opinia sa arbitrajul nu va decide următoarea campioană a României.

”Le înțeleg strategia într-un fel, este strategia lor, eu nu pot să fiu atât de vehement, fiecare club își face strategia proprie, dar poți vedea cu ochii liberi că se plâng non-stop de arbitraje. Noi nu ne plângem nu pentru că avem arbitraje favorabile, pentru că am avut și arbitraje nefavorabile și am reacționat la fel.

Am spus de fiecare dată când ni s-a făcut o nedreptate. Dacă am crezut că am fost avantajați, am zis-o. Mi se pare că pui presiune pe arbitri dacă arbitrajele sunt comentate non-stop. Nu e stilul nostru, asta a vrut să transmită domnul Șucu.

Nu cred că arbitrajele decid campionatele, nu cred că din cauza asta FCSB nu a câștigat campionatul de 7-8 ani. FCSB crede că va conta, din punctul nostru de vedere nu contează atât de mult. Nu credem că există arbitraje ascunse sau arbitri care intră voit să greșească pentru sau împotriva unei echipe.

Există erori de arbitraj, e clar că se pot îmbunătăți arbitri sau că se poate lucra mai bine sau să avem un VAR mai performant, dar nu credem că arbitrii din Liga 1 intră cu o lecție învățată înaintea unui meci”, a mai spus Angelescu.

Etichete: transferuri , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *