Florin Niță, la un pas de transferul carierei! Negociază cu un club important din Europa
0 3 minute 9 luni
  • SuperLiga: Sepsi – Hermannstadt, luni, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj – CFR Cluj, luni, 21:30, DGS 1

Florin Niță, la un pas de Lille

În ultima parte a sezonului trecut, Niță a evoluat sub formă de împrumut pentru Pardubice. Ulterior, portarul român a revenit la Sparta Praga, club de care aparținea încă din anul 2019, însă goalkeeper-ul a decis să nu își mai prelungească angajamentul cu formația cehă.

Acum, Florin Niță negociază un transfer la Lille, campioana Franței din anul 2021, iar Liubliana Nedelcu, agentul care îi reprezintă drepturile fotbalistului, a confirmat pentru digisport.ro interesul din Hexagon.

„Suntem la Lille acum, iar mâine pe la prânz o să știm mai multe. Ei își caută un al doilea portar și nu au ales încă. Noi așteptăm răspunsul celor de acolo”, a spus Liubliana Nedelcu.

În acest moment, Lille îi mai are pentru postul de portar pe Lucas Chevalier (21 de ani), Adam Jakubech (26 de ani) și Lisandru Olmeta (18 ani). 

Sezonul trecut, Lille a încheiat pe locul 6 în Ligue 1.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Florin Niță, potrivit Transfermarkt.com

Florin Niță putea ajunge la Universitatea Cluj în această vară

După primul meci din acest sezon al SuperLigii, 1-1 cu Petrolul, Toni Petrea, antrenorul lui ”U” Cluj a vorbit despre posibila venire a lui Florin Niță și a recunoscut că mutarea i-ar fi adus un mare plus echipei.

„Am lucrat cu el, îl știu, e un portar de valoare, un portar de echipa națională, care a apărat mult în străinătate și a fost unul dintre cei mai buni portari din Cehia. Nu știu momentan. Eu am fost concentrat pe joc.

Am discutat cu cei din conducere despre anumite probleme, dar zilele astea m-am concentrat pe joc. Dacă s-ar face, pentru noi ar fi un plus din toate punctele de vedere”, a declarat Toni Petrea.

Etichete: lille , florin nita , transfer nita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *