Decizia anunțată la CFR Cluj imediat după meciul tur cu Adana Demirspor
0 3 minute 10 luni
  • SuperLiga: HermannstadtUTA, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: OțelulFCSB, sâmbătă, 21:30, DGS 1

  • CFR Cluj – Universitatea Craiova, meci din etapa a 3-a a SuperLigii, e duminică, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Andrea Mandorlini: „Voi schimba mulți jucători pentru meciul cu Craiova!”

Imediat după meci, Andrea Mandorlini a afirmat, la microfonul Digi Sport, că este mulţumit de rezultat.

De asemenea, antrenorul italian a anunțat și decizia luată: va schimba radical echipa pentru partida cu Universitatea Craiova, din SuperLiga.

„A fost o partidă frumoasă, dar dificilă. Ştiam că întâlnim un adversar dificil, bugetul vorbeşte despre valoarea acestei echipe. Eu pot să spun că sunt mulţumit pentru că suntem în cursă şi ne jucăm şansa în returul din Turcia.

E bine că fotbalul românesc are rezultate bune, creşte. Ieri, FCSB a obţinut un rezultat bun, astăzi Farul şi Sepsi, sper ca şi noi să obţinem calificarea. Avem şansa noastră, chiar dacă întâlnim un adversar foarte bun.

Sunt mulţi jucători care trebuie să se recupereze. La meciul cu Craiova din campionat va trebui să schimbăm mulţi jucători. Am început astăzi cu mulţi jucători care nu au avut meciuri în picioare. Este un meci care se putea încheia cu orice rezultat.

Sunt jucători esenţiali care contează foarte mult pentru noi, dar care nu au mai jucat de foarte multă vreme. Când nu joci trei-patru luni de zile asta se vede în joc”, a afirmat Mandorlini, la Digi Sport.

Returul este programat la Adana, pe 3 august (ora 21:00). Dacă va trece de Adana Demirspor, CFR Cluj va da piept în turul 3 preliminar cu câştigătoarea dintre NK Osijek (Croaţia) şi Zalaegerszeg TE FC (Ungaria). CFR ar fi gazdă în prima manşă, pe 10 august.

VIDEO CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1

Etichete: andrea mandorlini , jucatori cfr , echipa cfr , lot cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *