Ce rapid! Decizia luată de Inter Miami în cazul lui Lionel Messi, după un singur meci jucat
0 3 minute 10 luni
  • Conference League: CFR Cluj – Adana Demirspor, joi, 20:30, DGS 1

  • Conference League: Farul – Urartu, joi, 20:30, DGS 2

La doar câteva zile de la debut, Inter Miami a luat o decizie importantă în cazul lui Lionel Messi: îi acordă banderola de căpitan!

Lionel Messi, noul căpitan al lui Inter Miami

Decizia a fost anunțată de Gerardo ”Tata” Martino, antrenorul lui Inter Miami, în cadrul unei conferințe de presă de luni, notează CBC Sports. Lionel Messi și tehnicianul se cunosc de ani buni și au lucrat împreună la naționala Argentinei și la Barcelona.

Lionel Messi a primit banderola de căpitan și la debutul la Inter Miami, însă nu era clar dacă a fost doar un ”cadou de bun-venit” sau e ceva permanent.

După debutul împotriva lui Cruz Azul, meci în care a intrat pentru ultimele 37 de minute, Lionel Messi are șansa să bifeze prima apariție ca titular, cu banderola de căpitan pe braț, miercuri dimineață, la meciul cu Atlanta United. Ar fi și primul meci jucat de Lionel Messi pe terenul lui Inter Miami.

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo s-au mutat în ”paradis”! Așa arată apartamentul de lux din Miami, care a costat o avere

Galerie Foto

Soția a vrut înapoi în Barcelona, Messi a ales Miami! Cele 3 cuvinte scrise de Antonela, imediat cum a ajuns în SUA

Antonela Roccuzzo, cea care i-a dăruit campionului mondial trei băieți, ar fi vrut să revină cu orice preț în Barcelona, oraș pe care îl consideră casa ei. Totuși, Messi nu a ținut cont de dorința celei care i-a devenit soție după ce, în copilărie, i-a fost cea mai bună prietenă. 

Argentinianca în vârstă de 35 de ani a postat un story pe Instagram înainte ca Messi să fie prezentat oficial la noua sa echipă. „O nouă aventură” a scris Roccuzzo, alături de două emoji-uri, o inimă și o față înlăcrimată.

Presa spaniolă, care a dezvăluit presiunile pe care argentinianca le-a făcut pentru a reveni în Barcelona, s-a arătat convinsă că soția lui Messi nu e deloc impresionată de alegere. Mai ales în contextul în care cei din familia Messi au avut probleme de adaptare în Paris, unde au locuit în ultimii doi ani. 

Galerie Foto

Etichete: lionel messi , gerardo martino , inter miami


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *