Noul antrenor al FCSB-ului, ironizat din prima zi! Cum a fost numit Elias Charalambous
0 3 minute 1 an
  • Liga 1: U Craiova 1948 – Petrolul, vineri, 21:00, DGS 1

  • Tenis: Sorana CîrsteaPetra Kvitova, vineri, 22:00, DGS 2

Cipriotul a condus joi primul antrenament la baza din Berceni și, la scurt timp, a fost ironizat de Gabi Balint.

Elias Charalambous, ”antrenor secund doi”

Fostul mare internațional crede că la FCSB nu se schimbă nimic. Gigi Becali va lua în continuare deciziile importante de la echipă, Mihai Pintilii va conduce antrenamentele, iar Elias Charalambous va fi ”antrenor secund doi”.

Oricum nu se schimbă datele problemei, antrenor principal, omul cu banii, antrenor secund, Mihai Pintilii, antrenor secund doi, băiatul ăsta care a venit. Mai sunt și alții, trei antrenori secunzi, trei, patru, cinci.

A spus-o patronul. Nu l-ați auzit? A spus că, oricine va veni, tot Pintilii va face, că așa îi va recomanda el. A spus că va aduce antrenor cu licență, că e obligat să aducă, dar tot Pintilii va conduce. E un fost fotbalist, probabil că are cunoștințe, nu l-am cunoscut, nu știu ce cunoștințe are.

Nu cred că îi va fi permis foarte mult să se implice, că poate să strice ce s-a făcut bine până acum. Pe urmă, pleci cu un CV frumos, că ăia în Cipru nu știu dacă ai fost principal. Câștigi campionatul, te duci frumos înapoi și iei echipa de pe primul loc”, a declarat Gabi Balint, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Detaliile contractului lui Elias Charalambous

Elias Charalambous a semnat cu FCSB un contract valabil până la finalul sezonului, cu un salariu de 5.000 de euro, superior celui al fostului ”paravan” al lui Mihai Pintilii, Leo Strizu, care câștiga 2.000 de euro pe lună.

Cipriotul va debuta la FCSB luni, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, în meciul cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe.

Etichete: gabi balint , elias charalambous , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *