Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7
0 3 minute 2 săptămâni
  • Liga 2: CS Mioveni – Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea – Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Starul lusitan a strălucit în meciul de miercuri seară, dintre Al-Nassr și Al Khaleej, scor 3-1,  în semifinalele Cupei Regelui, din Arabia Saudită.

Cristiano a fost MVP-ul partidei. Atacantul a marcat două goluri, dar primul a fost unul absolut superb, care i-a făcut pe comentatorii arabi să ”explodeze” de bucurie,

Era minutul 17 și scorul 0-0, când Ronaldo a punctat, ca un adevărat star, cu un șut de la marginea careului de 16 metri, la colțul lung, după o scurtă pivotare.

Reușita lui Ronaldo a fost reluată din mai multe unghiuri, dar reacția comentatorilor spune totul.

Scorul final a fost 3-1 pentru Al-Nassr, iar la acesta a contribuit din plin și Ronaldo, pentru că fostul star al lui Real Madrid a mai marcat o dată, în minutul 57, când a dus scorul la 3-0.

Scorul final a fost 3-1, după ce Al Terais a marcat golul de onoare în minutul 82.

Cristiano Ronaldo este într-o relație cu Georgina Rodriguez

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo a câștigat procesul și trebuie să primească 10 milioane de euro imediat!

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a câștigat procesul cu Juventus, clubul pentru care a jucat între 2018 și 2021.

Superstarul portughez, aflat acum la Al-Nassr, a dat-o în judecată pe Juventus pentru plata mai multor salarii și a avut câștig de cauză. Trebuie să primească de la clubul italian 10 milioane de euro, scrie Gazzetta dello Sport.

În perioada pandemiei, Juventus le-a cerut lui Cristiano Ronaldo și altor fotbaliști ai echipei să accepte amânarea plăților salariilor.

Cristiano Ronaldo și colegii săi au fost de acord, iar acordul presupunea că Juventus le va achita banii la o dată ulterioară, ceea ce nu s-a întâmplat.

Cristiano Ronaldo și-a căutat dreptatea în instanță și i-a cerut lui Juventus achitarea tuturor restanțelor financiare, în valoare totală de 19.5 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo și Juventus împart vina

Instanța i-a dat dreptate, dar nu în totalitate. Judecătorii au stabilit că Juventus și Cristiano Ronaldo împart responsabilitatea.

Astfel, instanța a stabilit că Juventus va trebui să-i achite lui Cristiano Ronaldo aproape 50% din suma solicitată, adică 10 milioane de euro.

Etichete: cristiano ronaldo , al nassr , ronaldo al nassr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *