Licitatii Constanta: Doua firme din Brasov vor furniza echipamente pentru Aeroportul Mihail Kogalniceanu (DOCUMENT)
0 4 minute 11 luni

Licitații Constanța: Două firme din Brașov vor furniza echipamente pentru Aeroportul Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

  • SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a atribuit un contract de achiziții echipamente aeroportuare pe două loturi
  • Contractul pentru primul lot a revenit societății Acme Solutions SRL pentru suma de 1.240.300 lei
  • Cel de-a doilea lot a fost adjudecat de Mountain Industrial Resources SRL o campanie cu sediul în Brașov, la valoarea de 2.814.200 lei

 
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a atribuit un contract de achiziții echipamente aeroportuare, inclusiv operațiunile de punere în funcțiune, instruirea personalului desemnat de achizitor, precum și revizie/întreținere și reparații în perioada de garanție, pe două loturi: lot 1 – Scară de pasageri autopropulsată – o bucată și lot 2 – Autobuz de platformă pentru transport pasageri – o bucată.

Contractul pentru primul lot a revenit societății Acme Solutions SRL, pentru suma de 1.240.300 lei.

 
Despre Acme Solutions SRL
 
Compania din Brașov se ocupă de comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente și este controlată de Mihai Cosmin Ciobanu, asociat unic și administrator.

Pentru anul trecut, cu patru angajați, Acme Solutions SRL a declarat o cifră de afaceri de 4.866.706 de lei, cheltuieli de 3.265.583 lei și un profit net de 1.579.785 lei.

Compania Acme Solutions SRL a încheiat 17 contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.833.744,30 lei, iar printre autoritățile contractante se află Aeroportul Arad SA, Compania Națională Aeroporturi București SA și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA.
 
Cel de-a doilea lot a fost adjudecat de Mountain Industrial Resources SRL, o campanie cu sediul tot în Brașov, la valoarea de 2.814.200 lei.
 

Mountain Industrial Resources SRL
 
Cu sediul în municipiul Braşov, Mountain Industrial Resources SRL a fost înfiinţată în anul 1992. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Iordache Alexandru este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
În anul fiscal 2022, cifra de afaceri a companiei a fost de 22.270,916 lei, cu un profit de 4,098,342 lei la un număr mediu de 7 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 49,79%.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Document” puteți consulta anunțul de atribuire.
 

 
Citește și:

Aeroportul International Mihail Kogălniceanu cumpără echipament aeroportuar! Iată de la cine (DOCUMENT)

Contractul privind întreţinerea autospecialelor Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanţa, adjudecat de o firmă din Braşov (document)
 

Urmareste-ne pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *