Cum văd maghiarii transferul lui Alexandru Băluță la FCSB. Românul a evoluat 3 ani în Ungaria
0 3 minute 11 luni
  • Calificări EURO 2024: Belarus – Israel, vineri, 21:45, DGS 1

  • Calificări EURO 2024: Malta – Anglia, vineri, 21:45, DGS 2

Cum văd maghiarii transferul lui Alexandru Băluță la FCSB. Românul a evoluat 3 ani în Ungaria

După 3 ani petrecuți la Akademia Puskas, Băluță va reveni în fotbalul românesc, dar nu la Universitatea Craiova, echipa care l-a propulsat în fotbalul mare, ci la FCSB. Această alegere i-a surprins până și pe jurnaliștii maghiari, care au evidențiat faptul că Gigi Becali l-a dorit mult pe jucător.

„Alexandru Băluță pleacă în mod cert de la Akademia Puskas, asta deoarece contractul său care expiră nu va fi reînnoit. Fotbalistul de 29 de ani era în drum spre Universitatea Craiova, în România, dar se pare că lucrurile s-au schimbat.

Băluță se va întoarce în România la FCSB, nu la Craiova. Patronul Becali a băgat mâna adânc în buzunar și l-a convins”, au notat cei de la nb1.hu

Alexandru Băluță revine în România după cinci ani

Liber de contract de la finalul sezonului, când s-a despărțit de Akademia Pușkaș, Alexandru Băluță a preferat mutarea la București, în ciuda trecutului său în alb-albastru.

Gigi Becali i-a oferit lui Alexandru Băluță un bonus de instalare în valoare de 100.000 de euro și un salariu lunar de 20.000 de euro, iar fotbalistul a acceptat și urmează să semneze contractul, dar și să fie prezentat oficial.

Alexandru Băluță revine, astfel, în România, după cinci ani în care a evoluat la Slavia Praga, Slovan Liberec și Akademia Pușkaș.

În sezonul trecut, Alex Băluță a evoluat în 27 de meciuri pentru gruparea maghiară. Mijlocașul de bandă a marcat de două ori și a dat șase pase decisive.

  • 2.65 milioane de euro a plătit Slavia Praga pentru a-l transfera pe Alexandru Băluță de la Universitatea Craiova, în vara lui 2018

Etichete: superliga , alexandru baluta , fcsb , transfer baluta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *