Moment stânjenitor pentru o jucătoare a lui Manchester United! Trofeul nu i-a fost înmânat pe motiv că era prea greu
0 3 minute 12 luni
  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga, baraj: CFR – U Craiova 1948, joi, 20:30, DGS 1

Antony a câștigat trofeul pentru ”Golul Sezonului” pentru reușita sa din meciul contra Barcelonei, în timp ce din partea echipei de fotbal feminin, Alessia Russo a primit această distincție.

Alessia Russo a câștigat premiul pentru ”Golul Sezonului”, dar prezentatorul a refuzat să îi ofere trofeul

Un moment stânjenitor a avut loc în timp ce Alessia Russo a mers pe scenă pentru a-i fi înmânat trofeul din partea președintelui Fundației Manchester United, John Shiels.

Galerie Foto

După ce a adus trofeul pe scenă, Shiels a făcut o remarcă ce a deranjat multă lume: ”Nu îi voi înmâna trofeul Alessiei pentru că este foarte greu. Eu abia am venit din sala de forță”, a spus acesta, conform Daily Star.

În încercarea de a salva momentul, prezentatoarea Sky Sports, Geoff Shreeves, care se afla de asemenea pe scenă, l-a întrerupt pe Shiels, care se pregătea să îi dea trofeul cuiva aflat în afara scenei: ”Alessia, cred că poți ridica trofeul singură, nu?”.

În timp ce Russo a primit trofeul, Shiels a spus: ”Ține-l bine”, moment în care Shreeves a intervenit din nou: ”John, cred că trebuie să faci mai mult antrenament în sala de forță, nu este atât de greu”.

Sportiva s-a amuzat de această replică și, stânjenită, a spus: ”Este destul de greu”, dar replica președintelui Fundației Manchester United a venit imediat: ”Vrei să îl țin eu? Ești sigură?”.

Ce a răspuns John Shiels pe Twitter

John Shiels a fost criticat vehement pe rețelele sociale pentru comportamentul său față de Alessia Russo, lucru ce l-a făcut să reacționeze printr-o postare pe Twitter.

Am făcut un comentariu despre greutatea trofeului care a ofensat multă lume. Sunt împietrit de acest lucru și vreau să îmi cer scuze în fața Alessiei, a coechipierelor sale și în fața tuturor celor care s-au simțit jigniți.

Am avertizat-o pe Alessia în legătură cu greutatea trofeului pentru că am fost șocat de cât de greu este. Aș fi făcut același lucru și dacă i-aș fi înmânat trofeul unui jucător.

Pur și simplu, nu am vrut ca ea să îl scape. Totuși, înțeleg de ce comentariul meu a fost interpretat greșit”, a spus John Shiels.

Etichete: manchester united , ceremonie , alessia russo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *